Radio beta w trójce
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Radio beta w trójce
Witam.Zakupiłem sobie radio beta 5 na znanym serwisie,dzisiaj dotarło i chciałem zamontować je zamiast starej alfy którą mam fabrycznie.Niestety nowe radio nie działa.Kostki pasują a tu nic.Czy to jest wina radia czy może w nowszych modelach są inaczej bieguny w kostkach?
- tympy mechanik
- Forum Master
- Kontakt:
pewnie są to kostki iso nic mi nie wiadomo żeby w tych kostkach były bieguny kiedykolwiek odwrotnie sprawdz bezpiecznik który jest tam obok kostek z tyłu radia
[ Dodano: 25 Mar 2009 20:23 ]
jeszcze sprawdz jesli masz miernik czy jest w kostce napięcie czyli +12v i masa jesli jest napiecie i bezpiecznik jest ok to masz padnięte to nowe radio
[ Dodano: 25 Mar 2009 20:23 ]
jeszcze sprawdz jesli masz miernik czy jest w kostce napięcie czyli +12v i masa jesli jest napiecie i bezpiecznik jest ok to masz padnięte to nowe radio
a spróbuj z włączonym zapłonem
mój blupunkt tak miał ze bez kluczyka nie grał
a stare radio od opla tak i działało z tym cfancykiem ze jak wymniesz kluczyk to się wyłącza i bez kluczyka gra też
trzeba było zamienić dla tego blupunkta kabelki stały plus z plusem po kluczyku i radio zachowuje się tak samo jak poprzednie
mój blupunkt tak miał ze bez kluczyka nie grał
a stare radio od opla tak i działało z tym cfancykiem ze jak wymniesz kluczyk to się wyłącza i bez kluczyka gra też
trzeba było zamienić dla tego blupunkta kabelki stały plus z plusem po kluczyku i radio zachowuje się tak samo jak poprzednie
był golf3 ABD 1,4 60km
był golf3 AFT 1,6 101km
było punto gt 1,4 136km
jest ford focus 2.0 131km
jest BMW 330Ci 231Km
ale na pewno będzie kiedyś jeszcze VW bo VW to jak dobry sex którego nigdy za wiele :-0
był golf3 AFT 1,6 101km
było punto gt 1,4 136km
jest ford focus 2.0 131km
jest BMW 330Ci 231Km
ale na pewno będzie kiedyś jeszcze VW bo VW to jak dobry sex którego nigdy za wiele :-0