MK3 Black & White ARL + GT22 By MiChAoS
Moderator: G0 Karcio
- Maciek23
- Forum Master
Pod sierpami sie dzieja rozne cuda w golfach. U mnie na szczescie nic nie bylo rdzy. Natomiast u Matijasa w gofie z 97r tez byla masa rdzy ktora przezarla caly blotnik ze palce mozna bylo wsadzac, wiec wniosek albo blachy w nowszych golfach sa do bani albo nie dbane bylyduber pisze:i ten blotnik tylny taki zaatakowany przez rudą
Co do golfa Michaosa to szykuje sie mega projekt
- MiChAoS
- Forum Master
- Kontakt:
sorki pomylka golf to 96 . no niesty ruda sie znalazla jak widac na przodach tez byla ale nie az tak duza jak z tylu, ale juz zrobione rudej niema tak jak napisal maciek pod sierpami rozne rzeczy sie dziaja wiel lepiej jak jest wszystko ok to sierpoow nie zdejmowac i sie nie denerwowac :green_fuck: a jak juz tak mowisz to zdejmij u siebie zobaczymy co tam u ciebie pod sierpami nadkola w golfach to chyba slaby punkt tak samo jak i dolna czesc przednich blotnikow bylo i bedzie jeszcze ladniejsze, lakierek juz doszedl byc moze do piatku chlopaki sie wyrobia jak nie t na poczatku przyszlego tyg juz bedzie po lakierze
Ostatnio zmieniony sob mar 21, 2009 22:14 przez MiChAoS, łącznie zmieniany 1 raz.
widze ze poprawki blacharskie to standart tak jak u mnie nadkola progi itp a myslalem ze tylko ople tak maja hahahah pozdro i powodzenia
viewtopic.php?t=339368" onclick="window.open(this.href);return false; Paszur B4 US - Low n Slow
viewtopic.php?t=132242" onclick="window.open(this.href);return false; 20 Jahre oem+
viewtopic.php?t=132242" onclick="window.open(this.href);return false; 20 Jahre oem+
- ..::KoNik::..
- Mały gagatek
- Kontakt:
- MiChAoS
- Forum Master
- Kontakt:
Damilo no niestety, bywa a juak juz robie lakier to zrobie cala blacharke na tp top i bede mial spokuj w sumie ta stluczka na dobre mu wyjdzie bo na wiosne szykowalem sie na zdejmowanie sierpow i progow i mialem zosbaczyc co pod nimki sie dzieje :green_fuck:
..::KoNiK::.. ja tez :green_fuck: w sumie kola zalozone sa bo klepia mi blotniki pod nie zeby mi tam nic nie obcieralo ale jak chociaz przygotuja go pod malowanie to wruce foto. jutro bede to moe jakies nowe pstrykne
Kaktus_dj z jednj strony szkoda bo mial to byc seryjny XX jahre no ale bedzie troche inaczej ... kolorek z audi S3 2009r zamowienie robilem w ASO do brata S4 i akurat stalo ladne S3 2009 w ladnym kolorku to podbilem do handlowca i powiedzialem zeby mi dal kod lakieru i jest
[ Dodano: 23 Mar 2009 20:32 ]
dzisiaj kolejna porcja paczek i gadzetow do golfera
- naklepjki na progi org z mk4 GTI 25th Anniversary
- progi org GTI
- org czarny zanczek do grila + org gril GTI
- lakierek paleta audi 4 L :green_fuck:
- lekkie kolo zamachowe (jak wysylalem paczka wazyla 9,86 kg jak odbieralem 6.21kg)
jutro wrzuce fotki z prac bo dzisiaj aparat mi padl
[ Dodano: 30 Mar 2009 21:28 ]
a ty pare nowych kolejnych gadzetow i fotek z prac...
trzeba bylo zakupic gwincik wiec padlo na WAITEC
- przyciemnione szybki
- skrzynka gotowa do zalozenia (miala byc srebna ale mialem troche czarnego spreya wiec polecialo na czarno troche inaczej ale jest ładnie
- dzisiaj odebralem paste AUTOSOL wiec przelecialem ranciki teraz sie switola
wrescie
- a tak wyglada golfik moj
..::KoNiK::.. ja tez :green_fuck: w sumie kola zalozone sa bo klepia mi blotniki pod nie zeby mi tam nic nie obcieralo ale jak chociaz przygotuja go pod malowanie to wruce foto. jutro bede to moe jakies nowe pstrykne
Kaktus_dj z jednj strony szkoda bo mial to byc seryjny XX jahre no ale bedzie troche inaczej ... kolorek z audi S3 2009r zamowienie robilem w ASO do brata S4 i akurat stalo ladne S3 2009 w ladnym kolorku to podbilem do handlowca i powiedzialem zeby mi dal kod lakieru i jest
[ Dodano: 23 Mar 2009 20:32 ]
dzisiaj kolejna porcja paczek i gadzetow do golfera
- naklepjki na progi org z mk4 GTI 25th Anniversary
- progi org GTI
- org czarny zanczek do grila + org gril GTI
- lakierek paleta audi 4 L :green_fuck:
- lekkie kolo zamachowe (jak wysylalem paczka wazyla 9,86 kg jak odbieralem 6.21kg)
jutro wrzuce fotki z prac bo dzisiaj aparat mi padl
[ Dodano: 30 Mar 2009 21:28 ]
a ty pare nowych kolejnych gadzetow i fotek z prac...
trzeba bylo zakupic gwincik wiec padlo na WAITEC
- przyciemnione szybki
- skrzynka gotowa do zalozenia (miala byc srebna ale mialem troche czarnego spreya wiec polecialo na czarno troche inaczej ale jest ładnie
- dzisiaj odebralem paste AUTOSOL wiec przelecialem ranciki teraz sie switola
wrescie
- a tak wyglada golfik moj
Ostatnio zmieniony pn mar 23, 2009 21:34 przez MiChAoS, łącznie zmieniany 1 raz.
- tomciup
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Robota wre na całego Super tak trzymać i więcej zdjęć!!!!
VW górą VRa na osrto i Audi A6 na łagodnie.
viewtopic.php?t=153624_
viewtopic.php?t=153624_