Ile kto wyciągnął z silnika AAZ
Moderatorzy: Michał_1977, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
- munior
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
O ile jesteś pewny wskazań manometru którym mierzyłeś ciśnienie doładowania i zmierzyłeś prawidłowo czyli podczas jazdy na 3 -ecim biegu z butem w podłodze a nie na postoju dodając gazu .To jest możliwe że gdzieś ci to ciśnienie ucieka ,czasem ucieka niedomykającym się zaworem EGR o ile nie masz zaślepionego .Ta śruba fi 6 wkręcana małym imbusem w gruszce służy właśnie do regulacji ciśnienia w k 14 ,luzując kontrę kluczem 10 tką i wkręcając ją powinno się zwiększać ciśnienie ,bez problemu powinno ci wzrosnąć do 1 bara i powyżej
Ostatnio zmieniony pn mar 30, 2009 18:44 przez munior, łącznie zmieniany 1 raz.
Sprzedam : Czysciutki ori nastawnik HDK z każdą wtyczką wystepujacą w tdi ,Tuningowy komputer 16 i 8 bit ,części do ecu 16 i 8 bit .Uszczelnioną pompę wtryskową do tdi ,wszystkie części do pomp vp37 ,dezaktywuję immo w sterownikach 1,9 tdi 028906021,038906018
- munior
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Mierzyłem i na drugim i na trzecim biegu ,pomiary niczym się nieróżnią ...więc nie wiem o co koledze chodzi ...hamulca nie używałem
Sprzedam : Czysciutki ori nastawnik HDK z każdą wtyczką wystepujacą w tdi ,Tuningowy komputer 16 i 8 bit ,części do ecu 16 i 8 bit .Uszczelnioną pompę wtryskową do tdi ,wszystkie części do pomp vp37 ,dezaktywuję immo w sterownikach 1,9 tdi 028906021,038906018
To jest turbo od Ursusa 914 i jest dobre do traktorów
No dobra to żeśmy pożartowali co masz na myśli pisząć
Jeżeli moc to wszystko czego potrzebujesz - pakuj T3, tą sprzedaj, szkoda katować, a tak dostaniesz za nią dobrą sare przy sprzedaży.
Ja już montuje Garretta (o litości, jaka męka) mi na sam jej widok morda się cieszy - jest od Hulia większa, K14 przy niej wygląda jak wyjęta z resoraka.
No dobra to żeśmy pożartowali co masz na myśli pisząć
Nie źle jak sprawne, a no i widać, że oliwą nie pryska czyli pewnie w dobrym stanie jest, w moim 1.6 paliła opony na pierwszym i drugim biegu, jak nieostrożnie obchodziłeś się z pedalstwem.Quatro7 pisze:czy źle ze mam takie
Jeżeli moc to wszystko czego potrzebujesz - pakuj T3, tą sprzedaj, szkoda katować, a tak dostaniesz za nią dobrą sare przy sprzedaży.
Ja już montuje Garretta (o litości, jaka męka) mi na sam jej widok morda się cieszy - jest od Hulia większa, K14 przy niej wygląda jak wyjęta z resoraka.
Ostatnio zmieniony pn kwie 06, 2009 02:01 przez t0mal, łącznie zmieniany 2 razy.