ciekawe ile ludzi ktorzy naprawde cos wiedza w tym temacie nie weszlo tu bo nie chcialo im sie kolejny raz pisac o tym samym? albo weszlo przeczytalo i wyszlo... ja obstawiam ze sporo..a ty jakubu? poz atym masz 60 postow wiec moze tobei sie jeszcze chce odpisywac na wszystkei pytania... ale ludzie majacy po kilkaset czy pare tysiecy i siedzacy tu dluzej watpie zeby byli zachwyceni udzielaniem tych samych rad po setki razy..
PS kto sie tu nerwuje?
PS2wszystkich z problememi.. ale takimi samymi...
pzdr
Zamiana Katalizatora na Strumiennice!
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
http://www.mapet-TUNING.com
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
Panowie ten temat już był poruszany nawet przeze mnie,wiec szkoda postu.To po pierwsze i znowu sie powtórze ja kata wywaliłem i wstawiłem rurę efekt jest troche głosniej ale przy wypróżnieniu kata jest jeszcze glośniej(więc daj se siana z wypróżnianiem kata).Efekt lepsze wkręcanie w obroty oraz przyspieszanie od zera.Jeśli masz gaźnik(ale nie masz) bez regualacji się raczej nie obejdzie.
A strumienica zamiast kata to najgłupszy pomysł o jakim słyszałem w wydechu.Strumienice można ale zamiast środkowego tłumika a nie katalizatora bo lipa będzie.Czyly brak efektów a nawet spadek elastycznosci auta.
Pozdro fibolek i proszę was nie piszcie o tym samym wystarczy użyć SZUKAJ
A strumienica zamiast kata to najgłupszy pomysł o jakim słyszałem w wydechu.Strumienice można ale zamiast środkowego tłumika a nie katalizatora bo lipa będzie.Czyly brak efektów a nawet spadek elastycznosci auta.
Pozdro fibolek i proszę was nie piszcie o tym samym wystarczy użyć SZUKAJ