MONSTER GOLF mk2 czyli auto na nasze drogi...
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
- marcin-noe
- Nowicjusz
MONSTER GOLF mk2 czyli auto na nasze drogi...
Oto co znalezłem dziś w Pruszkowie:
Wiadomo, że golf jest najlepszy, ale tego ktoś dostosował do stanu Polskich dróg...
Brakuje mu tylko forumowej wlepy...
Wiadomo, że golf jest najlepszy, ale tego ktoś dostosował do stanu Polskich dróg...
Brakuje mu tylko forumowej wlepy...
PozdroVWienia dla VWszystkich..:)
- Gruby_malbork
- Forum Master
- Kontakt:
jakie bydle ciekawy jestem czy to jest hand-made czy profesjonalna przeróbka
Ostatnio zmieniony czw kwie 02, 2009 22:14 przez combo21, łącznie zmieniany 1 raz.
- HugokopteR
- Ma gadane
- Kontakt:
ehheh widzialem tego golfa na zywca, stoi przed mikolajkami jadac od strony orzysza
uwierzcie mi na zdjeciu o wiele lepiej wyglada niz w realu
koszmar na kolkach
kolesie maja zaklad mechaniczny i ustawili golfa na zawieszeniu od UAZa, ale dziwne ze zarejestrowany bo gadalem z wlascicielem i mowil ze sa problemy z zarejestrowaiem, przegladem i ubezpieczeniem
chyba dla jakiegos diagnostu w lape dali i przepuscil
uwierzcie mi na zdjeciu o wiele lepiej wyglada niz w realu
koszmar na kolkach
combo21 pisze:ciekawy jestem czy to jest hand-made czy profesjonalna przeróbka
kolesie maja zaklad mechaniczny i ustawili golfa na zawieszeniu od UAZa, ale dziwne ze zarejestrowany bo gadalem z wlascicielem i mowil ze sa problemy z zarejestrowaiem, przegladem i ubezpieczeniem
chyba dla jakiegos diagnostu w lape dali i przepuscil
Ostatnio zmieniony czw kwie 02, 2009 22:48 przez HugokopteR, łącznie zmieniany 1 raz.
"Dobra baza do modów, odpowiednie alu i będzie dobrze ... powodzenia w modach" :green_fuck:BuganMKII pisze:"Na glebe i szeroki hokej. zapraszam do mnie"
Mój były Mk3 -> viewtopic.php?f=88&t=291213
ciekawe podwozie a ten podest ciekawe czy sie miesci pod mostami :green_fuck:
Ostatnio zmieniony pt kwie 03, 2009 09:43 przez smithski, łącznie zmieniany 1 raz.
Moje mk II : http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=193852&highlight=m%F3j+golfer :)
o kur haha
pogratulować pomysłowości twórców moda glofa II
rejstracje mrągowskskie więc nie z moich okolic a chętnie bym o obejrzał..
to zawieszenie mnie rozbiło ;p zawieszenie od UAZa'a? xD orurowanie konkretne.. to jest samochód bardziej terenowy? bo zastanawiam się jak by się jechało takim bydlem po autostradzie.. wpadało by w turbulencje ?
pogratulować pomysłowości twórców moda glofa II
rejstracje mrągowskskie więc nie z moich okolic a chętnie bym o obejrzał..
to zawieszenie mnie rozbiło ;p zawieszenie od UAZa'a? xD orurowanie konkretne.. to jest samochód bardziej terenowy? bo zastanawiam się jak by się jechało takim bydlem po autostradzie.. wpadało by w turbulencje ?
Live to Ride..
Ride to Live..
Ride to Live..