VW GOLF MK3 2e TURBO by vw_golf3
Moderator: G0 Karcio
- Rafalek114
- Forum Master
- Kontakt:
- vw_golf3
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
też się zastanawiałem nad tą lotką , tyle że nie wiem czy będzie współgrało z resztą . Bo dach czarny, później kawałek klapy w kolorze nadwozia i dalej czarna lotka. Nie wiem , nie wiem , muszę jakieś vt zrobić i zobaczyć .
Ale ogólnie daszek o 100 razy lepiej niż poprzednio . W tygodniu muszę pstryknąć kilka dokładniejszych fotek .
W tygodniu obijam bagażnik skórką , nad wnętrzem się cały czas zastanawiam i jeszcze nie wiem dokładnie jak będzie
Ale ogólnie daszek o 100 razy lepiej niż poprzednio . W tygodniu muszę pstryknąć kilka dokładniejszych fotek .
W tygodniu obijam bagażnik skórką , nad wnętrzem się cały czas zastanawiam i jeszcze nie wiem dokładnie jak będzie
myślę, że ten kawałek jasnego lakieru z klapy niczemu nie będzie przeszkadzałvw_golf3 pisze:Bo dach czarny, później kawałek klapy w kolorze nadwozia i dalej czarna lotka. Nie wiem , nie wiem , muszę jakieś vt zrobić i zobaczyć .
Pozdro,
Audi A4 B9 CMYC - Daily drive
MK3 Variant ARL++ Daily Drive 23XKM4XXNm - był...
MK3 VR6 ABV Syncro US - był... ale już nie ma...
Stowarzyszenie Volkswagen Klub Polska #411
może wyglądać jeszcze bardziej dziwnie niż, gdyby zostawić w takim samym kolorze jak większa część nadwozia xDwitus29 pisze:A gdyby tak ten kawałek klapy też dać w czerń
Pozdro.,
czekam na rezultaty, u mnie niedługo nowy sprzęt zawita i też by się obicie przydałovw_golf3 pisze:Od następnego tyg biorę się za obicie bagażnika
Pozdro,