VW Golf mk3 GL by vwosiu
Moderator: G0 Karcio
- vwosiu
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
1krzy3siek6, ja juz ich tez powoli zaczynam nie lubic
Fredi88, dzięki tak zdjecia z pierwszem strony to aktual jedynie znikly z dachu belki
mcsym, a gdzie tam przestój auto jexdzi caly czas jeszcze nie czas pokazac
_asmo_, from sweden za jakis czas sie pokaze
z nowinek jutro jak czas pozwoli ponownie auto umyje i zrobie kilka zdjęć jak wygląda
ze złych informacji jedna felga zarysowana rant otarl sie o krawężnik niby delikatnie ale na paru cm i lakier popękał jakoś to ogarne moja nieuwaga
pokonuje dziennie 7km w jedną strone i 7km w drugą strone wiecej do pracy by dojechac po czym zawieszam sie na progu wjeżdżając i wyjeżdżając mam odcinek drogi przed pracą taki ze nieidzie go pokonac nawet na koleinach walą wahacze droga zbyt wąska i juz nie idzie sie mijac z tirami
możliwie wcześnie czeka golfa polerka lakieru
Fredi88, dzięki tak zdjecia z pierwszem strony to aktual jedynie znikly z dachu belki
mcsym, a gdzie tam przestój auto jexdzi caly czas jeszcze nie czas pokazac
_asmo_, from sweden za jakis czas sie pokaze
z nowinek jutro jak czas pozwoli ponownie auto umyje i zrobie kilka zdjęć jak wygląda
ze złych informacji jedna felga zarysowana rant otarl sie o krawężnik niby delikatnie ale na paru cm i lakier popękał jakoś to ogarne moja nieuwaga
pokonuje dziennie 7km w jedną strone i 7km w drugą strone wiecej do pracy by dojechac po czym zawieszam sie na progu wjeżdżając i wyjeżdżając mam odcinek drogi przed pracą taki ze nieidzie go pokonac nawet na koleinach walą wahacze droga zbyt wąska i juz nie idzie sie mijac z tirami
możliwie wcześnie czeka golfa polerka lakieru
strasznie mi się podoba, na żywo wygląda jeszcze lepiej niż na fotach
Pozdro,
Pozdro,
Audi A4 B9 CMYC - Daily drive
MK3 Variant ARL++ Daily Drive 23XKM4XXNm - był...
MK3 VR6 ABV Syncro US - był... ale już nie ma...
Stowarzyszenie Volkswagen Klub Polska #411
- vwosiu
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
a gdzie tam nóg na loterii to ja nie wygrałemmcsym pisze:aaaaaa tam płaczesz z byle powodu! zawsze możesz chodzić pieszo do pracy, co tam 7 km
_asmo_, sam se znajde
Nowal, jak żeś sam na własne oczy widział dziś to tak :green_fuck:
KanedA, dzięki za dobre słowo
to sie hidden zdziwi cos wymyślimy napewno jak wróce tez do domu w weekend tylko pamiętaj wyczyść auto a nie na ostatnią chwilemcsym pisze:od czwartku jestem w domu, więc może byśmy tak porwali Hiddena na miasto i jakąś sesję zaaranżowali?
ale do czwartku daleko a pogoda sprzyja i miały byc zdjęcia
wielkie dzięki dla MC-Maxima od trabanta za zdjęcia
- Hidden_Lucas
- Drivers Wanted
- Kontakt:
fajne foty, fajne miejsce, jeszcze jak by tak na rampe wjechac bylo by tak hamerykansko ale oczywiscie, nikt mi nie powiedzial, ze takie foteksy sie szukuja
udaje, że tego nie widze :green_fuck:vwosiu pisze:mcsym napisał/a:
od czwartku jestem w domu, więc może byśmy tak porwali Hiddena na miasto i jakąś sesję zaaranżowali?
to sie hidden zdziwi cos wymyślimy napewno jak wróce tez do domu w weekend tylko pamiętaj wyczyść auto a nie na ostatnią chwile