VW Scirocco TSI
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
VW Scirocco TSI
Witam tu Bebok.
Chcialam Wam przedstawić moją Sciereczkę z malusim silnikiem 1,4 TSI z mocą 160 koni.
Wyposazenie:
ABS, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja climatronic 2-strefowy, alufelgi, system nawigacji, ASR, centralny zamek, autoalarm, poduszka powietrzna x 8, radio/CD/MP3 ori, wspomaganie kierownicy, immobiliser, komputer, ESP, światła przeciwmgielne, czujnik parkowania, sportowe fotele to chyba wszystko
. Jednym słowem najprawdziwsza z prawdziwych ...seria... jedyna modyfikacja jaką mogę zrobic to jest kupienie felg na nic innego gwarancja mnie nie puszcza mysle ze tyle narazie .
Chcialam Wam przedstawić moją Sciereczkę z malusim silnikiem 1,4 TSI z mocą 160 koni.
Wyposazenie:
ABS, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja climatronic 2-strefowy, alufelgi, system nawigacji, ASR, centralny zamek, autoalarm, poduszka powietrzna x 8, radio/CD/MP3 ori, wspomaganie kierownicy, immobiliser, komputer, ESP, światła przeciwmgielne, czujnik parkowania, sportowe fotele to chyba wszystko
. Jednym słowem najprawdziwsza z prawdziwych ...seria... jedyna modyfikacja jaką mogę zrobic to jest kupienie felg na nic innego gwarancja mnie nie puszcza mysle ze tyle narazie .
Ostatnio zmieniony śr paź 17, 2012 13:59 przez BebOOczek, łącznie zmieniany 5 razy.
- Chmielu
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Szczęsciara
Nowe Scirocco jest przepiękne
Nowe Scirocco jest przepiękne
Człowiek może bez końca patrzeć na dwie rzeczy. Na lewego cycka.... i na prawego.
Passat 1.8T - projekt K04
Passat 1.8T - projekt K04
- Fido_dido
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Zapraszamy na www.corrado.com.pl tam lubia takie sroczki
piekne auto prosimy lepsze fotki auta i kierowniczki
piekne auto prosimy lepsze fotki auta i kierowniczki
Bling Bling........ rrados TDI Gangster's :D!! Siee Wiee !! Sieeeeeemanko team :D VR6 ynynynyn;]
łooooooooooooooooooo, szaco
a szczesliwą Pania kierowniczkę od razu zapraszam na Nocne Mary
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t= ... start=8535
a szczesliwą Pania kierowniczkę od razu zapraszam na Nocne Mary
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t= ... start=8535
Nocne Mary Squad
djtom w 2009 pisze:Sebastian.... gratuluję.
Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.
-
- Mały gagatek