jeśli silnik 1,8 2,0 czy tdi - to nie zawyżają - w moim przypadku muszę ustalic w którym miejscu jest przeliczanie i trochę zrobić rzeźbę w eprom bo kapkę zawyżająaadasiek pisze:a powiedz mi czy zegary nie oszukują tak jak to się ma w przypadku passatowskich?
Montaż zegarów pełny FIS z AUDI A3/S3 - do roczników 98-2000
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Re: Montaż zegarów pełny FIS z AUDI A3/S3 - do roczników 98-
Gdzie taki adapter można zakupić? i w jakich pieniądzach?greg pisze:
3. jeśli ktoś nie ma CAN - potrzebny CANadapter żeby był sygnał obrotomierza
[url=http://forum.vw-passat.pl/showthread.php?t=40339][img]http://img18.imageshack.us/img18/7243/44876552.gif[/img][/url]
Prawie Seria 326Nm
Prawie Seria 326Nm
Re: Montaż zegarów pełny FIS z AUDI A3/S3 - do roczników 98-
jarucki pisze:Gdzie taki adapter można zakupić? i w jakich pieniądzach?greg pisze:
3. jeśli ktoś nie ma CAN - potrzebny CANadapter żeby był sygnał obrotomierza
Podłączam się do pytanie kolegi
- gdzie kupić taki CAN Adapter ?
- tomolowski
- Mały gagatek
- tomolowski
- Mały gagatek
Czyli takie z a3 z 1/2 fis tez podejda? Bo mam okazje kupic za tanie pieniadze,mysle ze skoro do MkIV podeszly to do Mk III tez spasuja
Ostatnio zmieniony wt kwie 14, 2009 18:50 przez tomolowski, łącznie zmieniany 1 raz.
- tomolowski
- Mały gagatek
Czyli spalanie idzie po can i obrotek?
A moglbys sprawdzic czy mozesz wejsc do kanalu 60 w adaptacji zegarow.
Mam licznik z a4 full fis z roku 2000 chodzily w audi 80 z wylaczonym Can obrotek dzialal tylko nie wiem jak ze spalaniem bo auto bylo na gazniku,a i nie wejda mi do mk 3 poniewaz maja dodatkowe wskazniki temperatury i napiecia
A moglbys sprawdzic czy mozesz wejsc do kanalu 60 w adaptacji zegarow.
Mam licznik z a4 full fis z roku 2000 chodzily w audi 80 z wylaczonym Can obrotek dzialal tylko nie wiem jak ze spalaniem bo auto bylo na gazniku,a i nie wejda mi do mk 3 poniewaz maja dodatkowe wskazniki temperatury i napiecia