Klimatyzacja
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Klimatyzacja
Mam pytanie czy przy rannym odpalaniu po przekręceniu kluczyka w pozycji zapłonu włącza się wam od razu klimatyzacja w ustawieniach AUTO?
Jeśli tak to czy da się to ustawić jakoś na komputerze, żeby się sama nie włączała?
Jeśli tak to czy da się to ustawić jakoś na komputerze, żeby się sama nie włączała?
zeby ci sie nie wlanczala podczas uruchomienia to musisz miec funkcje ECO a nie auto.Bo jezeli po wlaczeniu autka temperatura bedzie nie odpowiednia to wlacza sie automatycznie az temper. na wyswietlaczu bedzie rowna z tem wew. pojazdu.
[size=117]
Samochód jest bogiem, Prędkość nałogiem,
Nitro zabawą, A tuning podstawą!
[/size]
Samochód jest bogiem, Prędkość nałogiem,
Nitro zabawą, A tuning podstawą!
[/size]
Wieczorem jeżdzę na ECON, żeby np nie parowały szyby jak deszcza pada i na takich ustawieniach wyłączam silnik, nie wyłączając nawiewu.
Rano lub po odczekaniu kilku/kilkunastu godzin nie wiem dokładnie jak przekręcam to załącza się na AUTO.
Rano lub po odczekaniu kilku/kilkunastu godzin nie wiem dokładnie jak przekręcam to załącza się na AUTO.
Ostatnio zmieniony śr mar 18, 2009 13:40 przez Jazz_Blue, łącznie zmieniany 1 raz.
- lukasfenix
- Gadatliwa bestia