Uzywane zawieszenie gwint
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
Uzywane zawieszenie gwint
Co sądzicie o zakupie uzywanego zawieszenie do Mk3 gwint ma to sens czy lepiej doskałdac i kupic nowe ??
- micab
- Forum Master
- Kontakt:
jaka firma ?
moim zdaniem lepiej kupić dobrą używkę niż gównianą nówkę
tak samo dobry kit lepiej niż gówniany gwint
to że nie ma wycieków może oznaczać że jest okej, ale nie musi....najlepiej jest się dogadać że założysz na auto i jak będzie do niczego to oddasz....chociaż jak wygląda dość ładnie, jest dobrej firmy i rok 2002 to raczej powinien być okej
jeszcze tylko pozostaje kwestia ceny....
moim zdaniem lepiej kupić dobrą używkę niż gównianą nówkę
tak samo dobry kit lepiej niż gówniany gwint
to że nie ma wycieków może oznaczać że jest okej, ale nie musi....najlepiej jest się dogadać że założysz na auto i jak będzie do niczego to oddasz....chociaż jak wygląda dość ładnie, jest dobrej firmy i rok 2002 to raczej powinien być okej
jeszcze tylko pozostaje kwestia ceny....
vw, bmw, ford, mercedes, peugeot, nissan, fiat,
No nie bardzo bo znalazłem na necie konkretnie oferte na allegro http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=80542960
oferte na allegro http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=80542960[/quote]
Ale na fotce do aukcji widać że trzy amory są spocone !!! Tym dokładniej że całość jako taka jest brudna i błotko wyschło czyli woda odparowała ... ..a olej nie !!!! Jak dla mnie .. ..te mokre plamy są dziwnym trafem w miejscu gdzie wycieka olej...przy wejściu tłoczyska w obudowe amorka !!! Ja bym odpuścił ...aha i plus dla sprzedawcy że ich nie pucował !!!!!!!!!!
Ale na fotce do aukcji widać że trzy amory są spocone !!! Tym dokładniej że całość jako taka jest brudna i błotko wyschło czyli woda odparowała ... ..a olej nie !!!! Jak dla mnie .. ..te mokre plamy są dziwnym trafem w miejscu gdzie wycieka olej...przy wejściu tłoczyska w obudowe amorka !!! Ja bym odpuścił ...aha i plus dla sprzedawcy że ich nie pucował !!!!!!!!!!
NEMESIS Dzięki za rade a co powiesz o tym zawieszeniu ??
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=77774996
jak dla mnie wsam raz pasowało bi mi 3cm bo całkiem gleba nie wchodzi w gre
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=77774996
- ygd
- Prezes vwgolf.pl
- Auto: Audi S3
- Silnik: AFN
- Kontakt:
Jakaś kapa, która się może rozlecieć po roku....nie inwestowałbym w najtańszą firmę, a jeśli chodzi o ten gwint... brać, pod warunkiem, że amorki wytrzymają z sezon przynajmniej, a tego niestety się nie dowiesz...mogą być w kiepskim stanie, tak jak NEMESIS napisał...
Regeneracja dośc kosztowna, od 600pln/komplet w górę, a te są jeszcze w regulacją twardości...
Regeneracja dośc kosztowna, od 600pln/komplet w górę, a te są jeszcze w regulacją twardości...
VW Klub Polska #106
Golf MK4 `99 1.6
Audi S3 8L '01
Golf MK4 `99 1.6
Audi S3 8L '01
Zawieszenie tanie, nie wiem jak z zasadami gwarancji skoro firma jest z Berlina, normalnie u nich daja 2 lata gwarancji sam qpiłem tam gwinta FK czyli też żaden wypas ale jest OK. Ja bym tego nie qpił bo jestem zwolennikiem gwinta, nawet przy gwincie nie musisz rzucać fury na glebe na maxa ale masz zawsze możliwość regulacji wysokości żeby wózek nie wyglądał jakby zbierał sie do odlotu !!!!
Zawieszenie tanie, nie wiem jak z zasadami gwarancji skoro firma jest z Berlina, normalnie u nich daja 2 lata gwarancji sam qpiłem tam gwinta FK czyli też żaden wypas ale jest OK. Ja bym tego nie qpił bo jestem zwolennikiem gwinta, nawet przy gwincie nie musisz rzucać fury na glebe na maxa ale masz zawsze możliwość regulacji wysokości żeby wózek nie wyglądał jakby zbierał sie do odlotu !!!!