pytanie o wzmocnienie w szerokim zderzaku...
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
pytanie o wzmocnienie w szerokim zderzaku...
Witam serdecznie
Mam taki problem. Otoz chce wymienic przedni zderzak szeroki bo ktos mi uszkodzil na parkingu :/ No i szukalem na allegro i tam sa 2 rodzaje tzn pod wąskie wzmocnienie oraz pod szerokie wzmocnienie... Jak mam sprawdzic jakie wzmocnienie posiadam? Nie wiem czy mam fabrycznie szerokie czy poprostu poprzedni wlasciciel zmienial na szerokie z waskich dlatego pytam jak moge sprawdzic bez sciagania zderzaka jakie mam wzmocnienie i czym one sie roznia
dziekuje
Mam taki problem. Otoz chce wymienic przedni zderzak szeroki bo ktos mi uszkodzil na parkingu :/ No i szukalem na allegro i tam sa 2 rodzaje tzn pod wąskie wzmocnienie oraz pod szerokie wzmocnienie... Jak mam sprawdzic jakie wzmocnienie posiadam? Nie wiem czy mam fabrycznie szerokie czy poprostu poprzedni wlasciciel zmienial na szerokie z waskich dlatego pytam jak moge sprawdzic bez sciagania zderzaka jakie mam wzmocnienie i czym one sie roznia
dziekuje
[img]http://images13.fotosik.pl/26/10e53d014d7e7f26.jpg[/img]
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Re: pytanie o wzmocnienie w szerokim zderzaku...
wydaje mi sie ze te szerokie zderzaki z allegro na wąska belkę będą pasowały do belki od wąskiego zderzaka oryginalnegoshibby pisze:Witam serdecznie
dziekuje
trzeba tylko kupić mocowania boczne inne i tyle
tez sie właśnie zastanawiam nad szerokimi zderzakami!
- TomaszekGT
- Ma gadane
- Auto: vw golf 4 2.0
- Kontakt:
kupiłem kiedys zderzak przedni z allegro za chyba 70zł pod wąską belke i za szeroki z 10 cm jak go dogiąłem z boku to mi rozpadły sie boczne uchwyty i marna jakość tak jeździłem rok po stłuczce z sarną kupiłem również z alegro razem z belką za ok 120zł i okazał sie dobry jakościowo plus koszt przesyłki lub kup oryginalny tylko ja kupowałem czarne z abs-u