na różowo to zafarbuje fotele, a farfocel musi byc czorny..:VoyteQ:.. pisze:KonradzikIV, farfocla sobie pomaluj na różowo
[mk3][OEM+]z miłości do detali
Moderator: G0 Karcio
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
..:VoyteQ:.., ogladaem fotki i przyszla mi mysl ze do wypelnienia wszystkiego brakuje grilla na 2 zeberka, po czy mzjechalem kilka postow nizej, a tam - grill na 2 zeberka ) wg mnie tak jest najlepiej
pzdr
pzdr
http://www.TuningShirts.pl - sklep z koszulkami tuningowymi !
no to dzisiaj tak jak mówiłem wcześniej odebrałem fotel kierowcy od tapicera - standard czyli wytarte boczki oparcia i siedziska + regeneracja gąbki na tych boczkach. Taka fotka na szybko jak mu to wyszło - ja jestem bardzo zadowolony
KonradzikIV, ano ano musi musi bez czornego farfocla nie ma jazdy we wiosce, a co...
KamolGolf, GeGi, dzięki
KonradzikIV, ano ano musi musi bez czornego farfocla nie ma jazdy we wiosce, a co...
KamolGolf, GeGi, dzięki
..:VoyteQ:.., Bardzo ładny goferek, mam nadzieje że i swojego doprowadze na stan przedkolizyjny a później będę rezał
Ostatnio zmieniony pn maja 11, 2009 00:01 przez adrianeq_, łącznie zmieniany 2 razy.
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
mi się średnio podoba moim zdaniem do twojego golfa pasuje najładniej grill na dwa żebra ze znaczkiem najbardziej mi przypadł w gust ale to akurat moje zdanie inni niech też sie wypowiedzą
była: Czarna pomarańczka in Hawaii Style
jest: Audi 8G cabrio V6
www.vagradom.pl
"Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych." [*]
jest: Audi 8G cabrio V6
www.vagradom.pl
"Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych." [*]
- Adrian1989
- Łysy z Brazzers
- Kontakt:
- Adrian1989
- Łysy z Brazzers