MK III GTI by szczypior
Moderator: G0 Karcio
- szczypior
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Dokładnie jak zaczołem dopieszczas to zaczeły wychodzic takie plamki czarne i okazało sie ze nie jest dobrze wszystko wygładzone i malenkie niedoskonałosci zostały ktore nie dały sie spolerowac i bede musiaj jeszcze raz poprawiac. Do tego konczyłem na papierze 1000 a wychodzi na to ze 2000 trzeba zamykac, wiec jutro wycieczka do sklepu i walka dalejMaciek23 pisze:Ladnie wyglada kolko, choc chyba jeszcze nie dopieszczone do konca widac
[url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=1585111#1585111][size=167] Byłe G T I[/size][/url]
- tomciup
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Ładnie łądnie felunek będzie wyglądał ale jak koledzy mówią jeszcze 2000 i 2500 by się przydał i na koniec pasta też się tak bawiłem i pamiętam jak to jest końca nie widać Ale cierpliwości satysfakcja po wszystkim gwarantowana Pozwodzonak
VW górą VRa na osrto i Audi A6 na łagodnie.
viewtopic.php?t=153624_
viewtopic.php?t=153624_
- Garyvw
- Forum Master
- Kontakt:
nie ma co sie lamac panie , wiadomo polerka to strasznie ciezki temat, ale pewne jest to co napisal kolega wyzej, pomysl o tym jak autko bedzie piknie sie prezentowac na takich lsniacych koleczkach, nie ma hooja na mariolke, lachony beda pchaly sie drzwiami i oknami
tak wiec strzel browara i dzialaj dalej
tak wiec strzel browara i dzialaj dalej
- szczypior
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Powoli zbieram sie w całosc, wiekszosc rzeczy jest juz zamontowana. Gwint siedzi i jezdzi sie bajecznie Jutro odbieram koła i na dniach bedzie montarz. Zmieniony został tez tłumik koncowy, teraz siedzi wydech z MK II 16V, zawitał sredni hokej do zdesia Vento i ciemne kierunki. Fotki zapodam jutro
[url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=1585111#1585111][size=167] Byłe G T I[/size][/url]