[mk3][OEM+]z miłości do detali
Moderator: G0 Karcio
dzięki wielkie miło się czyta że ktoś docenia wysiłek związany z utrzymaniem 18 letniego auta w takim stanieElwis84 pisze:teraz jest elegancko nic ująć nic dodać wielki szacun za nakład pracy
sony dsc-h10 - wycofali go ostatnio z prodkukcji przy okazji dsch20, dzięki czemu bardzo potaniał naprawdę polecam, robi naprawde ładne zdjęcia - jak się go poustawia, na trybie "auto" sprawdziłem czy działa, ale ja fotki na "manualu" robię tak jak pisałem te fotki zostały tylko zmniejszone w stosunku do oryginalnego rozmiarubecior pisze:Bardzo ładne fotki. Jaki aparat kupiłeś?
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
białe środki? myślę że tak jak jest do obecnego stylu autka pasuje najlepiej miałem pisać o dywanikach ale stwierdziłem że to pewnie coś innego ale mam nosa :green_fuck: pozdro nie omieszkam obcenić na majovwce
była: Czarna pomarańczka in Hawaii Style
jest: Audi 8G cabrio V6
www.vagradom.pl
"Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych." [*]
jest: Audi 8G cabrio V6
www.vagradom.pl
"Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych." [*]
zrobiłem małą modyfikację strony głównej (dodałem daty wykonania poszczególnych modyfikacji)
doszło też parę zdjęć, obecnie w pierwszym poście jest 137 zdjęć i 7 filmów "opisujących" auto
Arczix, będę się starał majóvwka była dużą motywacją do kupna
POOREK, hehe no w zasadzie nie ma co innego wpakować do wnętrza, chyba że założę na lusterko "zlotowy akcencik humorystyczny" a na majóvwce to chyba będzie trzeba nosić plakietki z nickami, żeby wszystkich poznać hehe
becior, dzięki ja od początku chciałem z gti, tylko albo stan nie ten, albo cena z kosmosu była
kruszyna2, dzięki za miłą opinie
doszło też parę zdjęć, obecnie w pierwszym poście jest 137 zdjęć i 7 filmów "opisujących" auto
Arczix, będę się starał majóvwka była dużą motywacją do kupna
POOREK, hehe no w zasadzie nie ma co innego wpakować do wnętrza, chyba że założę na lusterko "zlotowy akcencik humorystyczny" a na majóvwce to chyba będzie trzeba nosić plakietki z nickami, żeby wszystkich poznać hehe
becior, dzięki ja od początku chciałem z gti, tylko albo stan nie ten, albo cena z kosmosu była
kruszyna2, dzięki za miłą opinie
Ostatnio zmieniony wt maja 19, 2009 17:50 przez Wojtek, łącznie zmieniany 1 raz.