btk_gti pisze:Mozesz napisac jaka musial bym wsadzic sprezyne do przodu zeby moja troja tez tak lezala!!??
Dejman akurat z przodu ma gewinde, a rada jest jedna ... chcesz mieć nisko auto to musisz mieć gwint
Moderator: G0 Karcio
btk_gti pisze:Mozesz napisac jaka musial bym wsadzic sprezyne do przodu zeby moja troja tez tak lezala!!??
jak to mowia gleba turystyczna to -60 na przod ale to tez zalezy jaki masz silnik ABF jest ciezszy od mojego poprzedniego dlatego auto padlo nieco nizej ale osobiscie radze ci kupic gwint za ok 1000zl mozesz jzu kupic cos sensownego i bedziesz mial plynna regulacje wysokoscibtk_gti pisze:dejman, bardzo fajnie wygloda super gleba! Własnie chce zakladac zawias i nie wiem jakiego do przody springa wsadzic?? Mozesz napisac jaka musial bym wsadzic sprezyne do przodu zeby moja troja tez tak lezala!!?? Aha no i nie chodzi mi o gwinta!!
w końcu, tego brakowało z przodu.dejman pisze:Grill od GTI
z tym to działaj działajdejman pisze:Piasty 5x100 z całym osprzetem
bez przesady blacharka wymaga poswiecenia jej sporo uwagi na przyszly sezonszczep2008 pisze:Gofer miażdży
byla wieksza ale narazie to setup przejsciowyszczep2008 pisze:super gleba
jako taki jest wymaga jeszcze dopracowanai zeby nei przerywalo na obrotachszczep2008 pisze:i zapas mocy,
dzieki wielkei przyda sięszczep2008 pisze:powodzenia w modzeniu
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 32 gości