Woda od strony kierowcy na dywaniku...
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Gadatliwa bestia
- Auto: Passat b5 fl 2003r Kombi
- Silnik: AZM
Woda od strony kierowcy na dywaniku...
Wiem ze coś podobnego było ale nie znalazłem tego... mam problem otóż po ulewach nalało mi się do samochodu pod wycieraczką od str. kierowcy było pełno wody i okładzina koło bezpieczników była nawilgnięta... jak by ktoś coś wiedział bede wdzieczny bardzo
Ostatnio zmieniony sob maja 30, 2009 22:43 przez Damian3942, łącznie zmieniany 1 raz.
passat b5 115KM AZM 2003r
kolego ja mialem tak samo u mnie w bezpiecznikach byla woda i to duzo juz mi nawet wycieraczki z tego powodu wariowaly bo do przekaznikow sie nalało. a powod tego byl taki ze byl ten kanal co nim woda ma schodzic pod samochod zapchany syfem i lisciami!!jak to wyschlo to odkurzacz do reki i juz po sprawie.tak bylo u mnie sa jeszcze inne przyczyny niektorzy o nich pisali
- chmurapawel
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
-
- Gadatliwa bestia
89Bartezz, napisałem ze było ale nie znalazłem (nie pamietałem nazwy tematu i co innego mi sie znajdywało)... ale dziekować wam sie jutro zabieram za wykrecanie siedzenia i sciaganie wszystkiego zeby osuszyć ;/
[ Dodano: 31 Maj 2009 12:26 ]
a ten no co to są te otwory technologiczne ??
[ Dodano: 31 Maj 2009 12:26 ]
a ten no co to są te otwory technologiczne ??
Ostatnio zmieniony ndz maja 31, 2009 12:28 przez Damian3942, łącznie zmieniany 1 raz.
passat b5 115KM AZM 2003r
tutaj wszystko piszę na temat otworów technologicznych i jak je zalepić http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=109814&start=0Damian3942 pisze:a ten no co to są te otwory technologiczne ?
ale ja bym stawiał że puszcza Ci uszczelka przedniej szyby
-
- Gadatliwa bestia
-
- Gadatliwa bestia
Zrób sobie próbę. Odkręć ten słupek A i obudowę głośnika i po deszczu tam w rogu macaj palcem. będzie mokre to znaczy ze uszczelka cieknie
[ Dodano: 31 Maj 2009 14:34 ]
ja robiłem w garażu i na dodatek to wymalowałem jeszcze raz całe bo 2 bąble były u góry to zajęło mi 2 dni. 1 dzień na wyjęcie wyczyszczenie i podkład. drugi pomalowanie.
A musiałem to zrobić w zimę już bo miałem taką powódź ze woda z przodu przelała mi się na wnęke nóg tylnych pasażera, ze po naciśnięciu wykładziny woda wychodziła górą, A jak przyszedł mróz miałem lodowisko. Wykladzina była 1 cm pod warstwą lodu. Podszybie było kilka lat temu spawane, teraz ani śladu nie było, a sama uszczelka była winna.
[ Dodano: 31 Maj 2009 14:34 ]
ja robiłem w garażu i na dodatek to wymalowałem jeszcze raz całe bo 2 bąble były u góry to zajęło mi 2 dni. 1 dzień na wyjęcie wyczyszczenie i podkład. drugi pomalowanie.
A musiałem to zrobić w zimę już bo miałem taką powódź ze woda z przodu przelała mi się na wnęke nóg tylnych pasażera, ze po naciśnięciu wykładziny woda wychodziła górą, A jak przyszedł mróz miałem lodowisko. Wykladzina była 1 cm pod warstwą lodu. Podszybie było kilka lat temu spawane, teraz ani śladu nie było, a sama uszczelka była winna.
-
- Gadatliwa bestia
-
- Gadatliwa bestia