Drobne odpryski.
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Drobne odpryski.
Witojcie
No więc oczekuję słoneczka aż zaświeci.. i mam zamiar umyć dokładnie autko, wypolerować.
Następnym zamiarem ma być "zamalowanie" drobnych odprysków, mam czarny lakier i widać te cholerne białe kropki I mnie to drażni
Macie jakieś już sprawdzone lakiery, firmy produktów itp? Chciałem kupić to takie, jak baby sobie malują paznokcie Tylko wydaje mi się, że to będzie troszkę widoczne
No więc oczekuję słoneczka aż zaświeci.. i mam zamiar umyć dokładnie autko, wypolerować.
Następnym zamiarem ma być "zamalowanie" drobnych odprysków, mam czarny lakier i widać te cholerne białe kropki I mnie to drażni
Macie jakieś już sprawdzone lakiery, firmy produktów itp? Chciałem kupić to takie, jak baby sobie malują paznokcie Tylko wydaje mi się, że to będzie troszkę widoczne
- chmurapawel
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
- Michał_1977
- _
- Auto: Golf mk2 (ARL)
Golf mk5 (BKD)
Audi A3 8L (ASZ)
Audi A3 8P (BMM) - Silnik: Zły!
- Kontakt:
Bruno77, dobre ceny macie w Rzeszowie .Bruno77 pisze:dobierz lakier 100ml koszt ok 30 zł za perłe
Kto wie czy po większe ilości nie zacznę do Was jeździć.
Napisz jak możesz w której mieszalni .Może być na PW...
[ Dodano: 31 Maj 2009 10:59 ]
kmlq, możesz spróbować metody "na szybko" tzn.wymieszać klar z bazą,wacikiem lub pędzelkiem nanieść na odprysk.Po wyschnięciu dotrzeć papierem na mokro 2000 na kostce i polera.
- Bruno77
- vag-podkarpacie.pl
- Kontakt:
a lakier bezbarwny gdzie chyba pominąłeś goMichaś_1977 pisze:kmlq, możesz spróbować metody "na szybko" tzn.wymieszać klar z bazą,wacikiem lub pędzelkiem nanieść na odprysk.Po wyschnięciu dotrzeć papierem na mokro 2000 na kostce i polera.
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=338716&p=4409474#p4409474
- chmurapawel
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
- chmurapawel
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
tak to sie robi zaprawki. A odpryski sa bardzo małe wiec raczej nie da sie tego zrobić podkładem, baza i lakierem bo po kazdym tarciu papierem, ścierasz warstwe lakieru bezbarwnego wokól tego odprysku, wkońcu go zabraknie. Maluje troche i coś wiem o tym. Sama baza wystarzczy, chyba ze ten odprysk ma wielkość 3cm, to juz sie zapraweczke by zdałó
- chmurapawel
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
a to tobie chodzi o zwykłego pryszcza. Odprysk to wedłóg mnie coś po kamieniu czy kamykach
Ostatnio zmieniony ndz maja 31, 2009 13:51 przez chmurapawel, łącznie zmieniany 1 raz.
- chmurapawel
- Gadatliwa bestia
- Kontakt: