Golf 1.9 tdi przestał zapalać
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Golf 1.9 tdi przestał zapalać
Witam
Wczoraj w autku zabrakło paliwa , po chwili kręcenia na pełnym gazie zapalił i jakoś doturlałem się na stacje . Później przejechałem około 20 km . Dzisiaj autko nie pali . Jak odkręciłem przewody z wtrysków przy kręceniu pompa nie podaje paliwa . Proszę o rady gdzie
szukać ?
Wczoraj w autku zabrakło paliwa , po chwili kręcenia na pełnym gazie zapalił i jakoś doturlałem się na stacje . Później przejechałem około 20 km . Dzisiaj autko nie pali . Jak odkręciłem przewody z wtrysków przy kręceniu pompa nie podaje paliwa . Proszę o rady gdzie
szukać ?
Jeżeli ten N109 to ten który jest wkręcany do pompy od góry na jeden kabelek to po jego wykręceniu i wyjęciu po podłączeniu do 12 V nie ma żadnej reakcji z jego strony , natomiast na kabelku pojawia się napięcie - jak go wręciłem bez tłoczka auto zapaliło ale powyżej 2000 tysi nie ma mocy . Ile ten zawór stoi . I czy to on . W wężykach nie ma bąbelków
Ostatnio zmieniony ndz cze 07, 2009 10:33 przez Piter_270, łącznie zmieniany 1 raz.
w jaki sposób go gasisz jak nie masz elektrozaworu???:/
może po prostu go odpowietrz i niech sobie troszke pochodzi. może ma gdzieś syf w ukladzie??
może po prostu go odpowietrz i niech sobie troszke pochodzi. może ma gdzieś syf w ukladzie??
Golf mk1 AFN gtb3576klnrv 53mm,
Najmocniejszy AFN w Polsce i seryjny na świecie, najmocniejszy vp37 w Polsce
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=86&t=548005&p=6522426#p6522426
Najmocniejszy AFN w Polsce i seryjny na świecie, najmocniejszy vp37 w Polsce
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=86&t=548005&p=6522426#p6522426
- grandi
- Lord GTI
- Auto: Octavia
- Silnik: AQY
Może zabrudziłeś filtr i nie ciągnie
...wiesz co jest szykiem , jeździć klasykiem a nie plastikiem...
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
Jak bym go nie zgasił to bym nie pisał . Po założeniu nowego N109 auto bangla tylko pracuje nierówno czasem i miga kontrolka świec żarowych także bez vaga się chyba nie obejdzie. Może któryś z kolegów czyścił regulator kąta wtrysku chyba N108 sie zwie i drogi cholernie jest to sie podzieli doświadczeniami jak go zdemontować . Jak ktoś ma vaga w Krakowie proszę o pomoc .
Autko u pompiarza , wstępna diagnoza nastawnik
Autko u pompiarza , wstępna diagnoza nastawnik
Ostatnio zmieniony śr cze 10, 2009 00:33 przez Piter_270, łącznie zmieniany 2 razy.