[mk3] poduszki
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Paweł Marek
- V.I.P.
To to wiem co się dokładnie dzieje jak podczas strzału bez pasów (nawet z takich rzeczy egzamin chyba miałem), ale niestety nic mi nie wiadomo, aby golf miał takie odcięcie - nie ta generacjaPaweł Marek pisze:No bo wystrzał poduszek przy odpiętych pasach zwieksza obrażenia zamiast zmniejszać. A czy w Goilfie jest takie zabezpieczenie nie wiem.A czemu nie
nie ma takiego czegos,przynajmniej napewno nie w golfie III,jak chcesz gzrebac przy poduchach to lepiej aku se odłacz,a jak bys chcial je wystrzelic to najlepiej na zware albo zajebac młotkiem w sensor :D:D,okropnie smierdzi :Dpozdro...
[ Dodano: Sro Sty 18, 2006 22:01 ]
moj golf jest z 96' i nie ma zadnych czujnikow na pasach sa tylko napinacze pirotechniczne,ale wole przy tym nie majstrowac...
[ Dodano: Sro Sty 18, 2006 22:01 ]
moj golf jest z 96' i nie ma zadnych czujnikow na pasach sa tylko napinacze pirotechniczne,ale wole przy tym nie majstrowac...
Golf III GTI 20 JAHRE AFN+0.216+chips niehamowany jeszcze.
Golf III VARIANT 96' ALH +
I tak o to całe moje życie kręci się wokół tych trzech literek "TDI" :D:D:D
- Marihuana Man
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
jak nieodlaczy aku a bedzie grzebal przy poduchach moze sie nabawic beledu wogule co kolwiek jak sie grzebie przy kablach czujnikach lepiej odlaczac,wiem to z wlasnego doswiadczenia pozniej tzreba jezdzic na VAG zeby wykasowac...
Golf III GTI 20 JAHRE AFN+0.216+chips niehamowany jeszcze.