Dolot ABF
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
tak tylko ze kolega ma już kilka modów w silniku i dla tego jest 147km te 140km to przypuszczalny wynik przed modami
VAG-CZEWA.PL Admin
MK4 VR6 4x4 AQP
mk4 VR6 4motion AQP, Toledo II VR5 AGZ, bo świat kręci sie za szybko żeby jeździć wolno
MK4 VR6 4x4 AQP
mk4 VR6 4motion AQP, Toledo II VR5 AGZ, bo świat kręci sie za szybko żeby jeździć wolno
zgadza sie ale mam kolektor wydechowy 4-2-1 brak kata (2 tłumiki przelotowe) + dolot który wyraźnie ożywił motorduber pisze:no ale tam pokazuje 147?
przed modami miał napewno mniej niz 147 dlatego napisałem ze około 140 mógł mieć no i mało mam momentu obrotowego
tymczasem sie juz nie przejmuje jest co jest zawsze to coś
objade uno 1.1 we wsi i siene sąsiada oraz fiata 126p listonosza jak sie napatoczy
coś podobnego miałem w maluchu zamiast tłumika szmerów ssania
VAG-CZEWA.PL Admin
MK4 VR6 4x4 AQP
MK4 VR6 4x4 AQP
podbije
niedawno przejechałem trase Gorlice - Bedzin około 210 Km spalanie 6,4l/100Km srednia prędkosc około 60Km/H zanizona przez miasto Kraków ale jak mogłem to 70-80 w miescie poza miastem 100-130 skrajnie jechałem ten dolot zmniejszył mi spalanie o około 0,7Litra ostatno przejechałem tą sama trase w tych samych warunkach na tych samych oponach (moze troszke chłodniej było bo 20 stopni outside) i spalił mi 7,1 a styl jazdy ten sam wtedy miałem ori dolot
niedawno przejechałem trase Gorlice - Bedzin około 210 Km spalanie 6,4l/100Km srednia prędkosc około 60Km/H zanizona przez miasto Kraków ale jak mogłem to 70-80 w miescie poza miastem 100-130 skrajnie jechałem ten dolot zmniejszył mi spalanie o około 0,7Litra ostatno przejechałem tą sama trase w tych samych warunkach na tych samych oponach (moze troszke chłodniej było bo 20 stopni outside) i spalił mi 7,1 a styl jazdy ten sam wtedy miałem ori dolot
- Bady_Jesus
- Mały gagatek
- Kontakt:
W moim golfie ABF pali 5 litrów na trasie, a 8,5 po mieście. Dolot mam seryjny tylko powyciągałem zwężki z puszki filtra i zasiliłem ją powietrzem zza zderzaka, kolektor 4w2w1, brak kata, seryjne tłumiki z KRDrogojad pisze:podbije
Końca nie ma nigdy... Squad:)
-
- Użytkownik
tirsone,
mam teraz nieco krutszą skrzynie i zamach lekki zrobiony przez otoczaka i pali 7,1- 7,5 na trasie przy spokojnej jeździe oczywiscie normalnie no to 9 łtka na krutkiej trasie około 15 KM czasami zejde do 8,8 3 osoby na pokładzie sam jak jade to nieco mniej pokzauje komp ale wtedy w miasto sie zaczyna i wiadomo spalanie rosnie
jak miałem jeszcze seryjne koło zamachowe oraz skrzynie cda to spalanie było jeszcze mniejsze oczywiscie na trasie no chyba ze mnie cały czas komputer okłamuje ale wiem co pisze kolega Bady_Jesus przesadził z tymi 5 litrami
mam teraz nieco krutszą skrzynie i zamach lekki zrobiony przez otoczaka i pali 7,1- 7,5 na trasie przy spokojnej jeździe oczywiscie normalnie no to 9 łtka na krutkiej trasie około 15 KM czasami zejde do 8,8 3 osoby na pokładzie sam jak jade to nieco mniej pokzauje komp ale wtedy w miasto sie zaczyna i wiadomo spalanie rosnie
jak miałem jeszcze seryjne koło zamachowe oraz skrzynie cda to spalanie było jeszcze mniejsze oczywiscie na trasie no chyba ze mnie cały czas komputer okłamuje ale wiem co pisze kolega Bady_Jesus przesadził z tymi 5 litrami
- Bady_Jesus
- Mały gagatek
- Kontakt:
Jak nie chcecie to nie wierzcie
Ja nie mam zamiaru się kłucić ale jak ktoś chętny to mogę się założyć:D
Wczoraj wieczorem udałem się do Katowic stamtąd do Libiąża trochę jazdy po, powrót do Katkowic a potem prosto do Krakowa. Przed wyjazdem wskazówka oparła się o żyda więc zalałem za 100zł BP Ultimate to jest 20 litrów z groszami i zrobiłem na tym paliwie 320km:D Po Katowicach też jeździłem:D
Spędziłem miesiąc na jeżdżeniu z zapiętym Vagiem i dopracowałem praktycznie każdy drobiazg jeśli chodzi o sterowanie silnikiem:D Teraz mam takie a nie inne spalanie:D
Pozdro dla niedowiarków
Ja nie mam zamiaru się kłucić ale jak ktoś chętny to mogę się założyć:D
Wczoraj wieczorem udałem się do Katowic stamtąd do Libiąża trochę jazdy po, powrót do Katkowic a potem prosto do Krakowa. Przed wyjazdem wskazówka oparła się o żyda więc zalałem za 100zł BP Ultimate to jest 20 litrów z groszami i zrobiłem na tym paliwie 320km:D Po Katowicach też jeździłem:D
Spędziłem miesiąc na jeżdżeniu z zapiętym Vagiem i dopracowałem praktycznie każdy drobiazg jeśli chodzi o sterowanie silnikiem:D Teraz mam takie a nie inne spalanie:D
Pozdro dla niedowiarków
Ostatnio zmieniony sob mar 27, 2010 20:33 przez Bady_Jesus, łącznie zmieniany 1 raz.
Końca nie ma nigdy... Squad:)
nie no też sie musze odezwać bo nie dam rady niektórzy mażą o spalaniu 5l w TDI a tu ktoś wyskoczył z takim spalaniem w ABf-ie
VAG-CZEWA.PL Admin
MK4 VR6 4x4 AQP
MK4 VR6 4x4 AQP