Silnik krokowy w NZ
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Silnik krokowy w NZ
krotkie pytanie:
gdzie znajde silnik krokowy w silniku 1.3i, kod: NZ, golf mk2 rocznik 1991. prosze o pilna odpowiedź. szukam i szukam, i kurde same pytanie są o silniki 1.8...
chyba ze macie inne pomysly dlaczego gasnie na jalowych i nawet gazowanie ciagle nie pomaga... kilkanascie kilometrow przejechal coraz bardziej sie ksztuszac. mam gaz, 2gen (wiec chyba z krokowego korzysta), gasnie tak samo na benzynie jak i na gazie. obu ma pod dostatkiem. pompa paliwa - sprawna. trudno jest go odpalic. a nawet jesli - to na bardzo krotko...
pomozcie, pilnie!
gdzie znajde silnik krokowy w silniku 1.3i, kod: NZ, golf mk2 rocznik 1991. prosze o pilna odpowiedź. szukam i szukam, i kurde same pytanie są o silniki 1.8...
chyba ze macie inne pomysly dlaczego gasnie na jalowych i nawet gazowanie ciagle nie pomaga... kilkanascie kilometrow przejechal coraz bardziej sie ksztuszac. mam gaz, 2gen (wiec chyba z krokowego korzysta), gasnie tak samo na benzynie jak i na gazie. obu ma pod dostatkiem. pompa paliwa - sprawna. trudno jest go odpalic. a nawet jesli - to na bardzo krotko...
pomozcie, pilnie!
Ostatnio zmieniony pn sie 11, 2008 13:13 przez maniack, łącznie zmieniany 1 raz.
nie kuś, nie kuś, bo prawdopodobnie będę za jakiś czas w poznaniu, tak za tydzień-dwa... ale tego jeszcze pewny nie jestem...FosGate pisze:bys mieszkal niedaleko poznania to bys podjechal to bym ci wyregulowal wszystko.....to raczej nie wina silnika krokowego:] a regulacji ci nie napisze bo tak niemasz przyrzadow specjalnych o po drugie za duzo pisania:]
- Sebastian Brzeziński
- Nowicjusz
- Kontakt: