[MK3] TDI by Adamm-czyli szybka lodówka-new car project
Moderator: G0 Karcio
- Adamm
- V.I.P.
- Auto: Octavia II BLS++ / Passat B4 1Z+
- Kontakt:
mcsym, uznalem ze wnetrze i tak idzie pod plastiki wiedz bez sensu je lakierowac
poza tym dzwi i czesc pozostlaych elementow zostaly pokryte przez poprzednika jakims bitumem i trzeba by to bylo zdzierac do zywego
dzis chwilowo prace wstrzymalem poniewaz trafilo do mnie auto znajomego, wklejam zdjecia jako ciekawostke
cos terknelo w silniku i kiszka,
chcielismy sprawdzic kompresje wiec wykrecalismy swiece - wszystkie wyszyly ok poza jedna na 3 garze ktora jakos dziwnie sie okrecala, po jej wyjeciu zobaczylismy:
po tym postanowilismy wyjaz wtrysk na tym cylindrze ale nie udalo sie go wyjac.
zapadla decyzja o zdjeciu glowicy co tez dzis zrobilem
a o to co zastalem pod spodem
poza tym dzwi i czesc pozostlaych elementow zostaly pokryte przez poprzednika jakims bitumem i trzeba by to bylo zdzierac do zywego
dzis chwilowo prace wstrzymalem poniewaz trafilo do mnie auto znajomego, wklejam zdjecia jako ciekawostke
cos terknelo w silniku i kiszka,
chcielismy sprawdzic kompresje wiec wykrecalismy swiece - wszystkie wyszyly ok poza jedna na 3 garze ktora jakos dziwnie sie okrecala, po jej wyjeciu zobaczylismy:
po tym postanowilismy wyjaz wtrysk na tym cylindrze ale nie udalo sie go wyjac.
zapadla decyzja o zdjeciu glowicy co tez dzis zrobilem
a o to co zastalem pod spodem
Moje auto w budowie --> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=245535
MASZ PROBLEM Z NASTAWNIKIEM?? --> napisz do mnie
mechanika pojazdowa aut grupy VAG
- Adamm
- V.I.P.
- Auto: Octavia II BLS++ / Passat B4 1Z+
- Kontakt:
no to dzis udalo mi sie polozyc przewody hamulcowe od przodu na tyl, oraz zamontowac wybierak wraz z linkami
dodatkowo prawie do konca wybebeszylem swojego dawce i pewnie poleci po weekendzie na zyletki juz
dodatkowo prawie do konca wybebeszylem swojego dawce i pewnie poleci po weekendzie na zyletki juz
Moje auto w budowie --> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=245535