Kontrolka ABS
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Kontrolka ABS
mam pytanie swieci mi sie kontrolka ABS i system nie dziala wtedy.bylem u elektryka i trzeba to zdiagnozowac za pomoca kodow blyskowych.skad wziasc schemat kodow?i jak to zrobic samemu?
elektryk powiedzial ze jedynie mozna abs zdiagnozowac przez kody blyskowe. bo nie ma zadnego wejscia do diagnostyki tak jak w nowszych autach!!wiec powiedz mi jak zdiagnozowac czemu sie swieci ta kontrolka pewnie ktorys z czujnikow bo raz sie swieci a raz nie ale ktory??wymienic wszystkie chyba troche nie bardzo co nie??!!
- Lipek81
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
Tak, ale kolega KrzysiekD chciał nie jakieś tam kody błyskowe, tylko kody błyskowe od ABS. Czy myslisz, że tymi kodami, które mu podałeś będzie mógl co kolwiek stwierdzić w sprawie świecącej lampki ABS? Moim zdaniem nie, bo kody te tyczą się silnika... To chyba proste.
KrzysiekD, podaj mi adres e-mail na priv, to wyśle tobie opis po angielsku, jak diagnozować układ ABS kodami błyskowymi.
KrzysiekD, podaj mi adres e-mail na priv, to wyśle tobie opis po angielsku, jak diagnozować układ ABS kodami błyskowymi.
Ostatnio zmieniony pt cze 26, 2009 00:03 przez Lipek81, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Nowicjusz
Lipek81,
jesli można prosić o podesłanie jak zdiagnozowac układ ABS kodami błyskowywmi, na maila [email protected] będę wdzięczny
jesli można prosić o podesłanie jak zdiagnozowac układ ABS kodami błyskowywmi, na maila [email protected] będę wdzięczny
BORKO