Sam się dziwie skąd tyle negatywnych opinii o tej kompilacji ???dziechu pisze:nowe klocki Ferrodo i tarcze Brembo
Obecnie eksploatuję już 3-ci taki zestaw i nigdy nie miało miejsca żadne z opisywanych zjawisk jak gięcie, pękanie czy piszczenie - zwłaszcza piszczenie... Ten zestaw jest tak cichy jak katedra w nocy...
Skłonny jestem uwierzyć ze podróbki kupiłeś...GSOWIEC pisze:Jako, że wiele osób polecało zestaw BREMBO + FERRODO, kupiłem je, teraz już wiem, że pierwszy i ostatni raz. Ponieważ szkoda mi było kasy na kolejny zestaw klocków, postanowiłem jeździć na nich do ich zużycia, nawet zdążyłem się do tego piszczenia przyzwyczaić...
W firmowym Caddym założyłem tarcze Brembo i klocki Ferrodo Premier po przebiegu 180 tyś km kiedy to z fabrycznych żyletki zostały. Obecnie auto ma 315 tyś km przejechane i 135 tyś km na tarczach Brembo oraz 2 kpl klocków Ferrodo Premier... Klocki zawsze 60-70 tyś km wytrzymują. Teraz założony jest 3-ci kpl klocków (Breck). Maja już spory rant ale jeszcze te 40-50 tyś km wytrzymają...
W swoim 9 tyś km temu założyłem dokładnie ten sam zestaw i po dotarciu i ułożeniu heble są po prostu rewelacyjne w porównaniu z tym wydartym starostwem co od wyjazdu z fabryki tam siedziało...