18/22 do seryjnych wtrysków? Możesz mi powiedzieć w jakim celu?sagon pisze:Jak tak dozgonnie ufasz jego produktom,to jako pierwszy powinieneś zapodać takie 18/22 i jechać to wystroić na tych seryjnych wtryskach(powodzenia).
Krzyż Ci na drogę...sagon pisze:Dla mnie opinia takiego gościa jak Dario84, jest jak wyrok sądu apelacyjnego.
Chwała mu za to, niech przerzuca dalej...sagon pisze:Chłopak przerzucił więcej turbin,niż Ty masz tych niutków pod maską.
Rafalek114 pisze:Ale prawda jest taka ze jak ktos daje dupy to powinnien sie do tego przyznac a nie wynajmowac sobie adwokata na forum ktory nie ma za baradzo pojecia co pisze ,a jak ma to bije piane bez sensu zeby tylko nie oczerniac karambola !!!
Mógł byś wskazać kogo masz na myśli? Bo to jest dobre pytanie... Kto najczęściej daje...
aw69 pisze:Szkoda ze nikt tutaj nie powie ze niektorzy ze tak powiem pseudo tunerzy poprostu sobie nie dają rady przy customowych strojeniach - wtedy najprościej jest zwalic na sprezarke.
Sedno sprawy...Tominator pisze:przecietny tuner będzie miał bardzo duże problemy z wsytrojeniem tych turbin
Rapix pisze:Miałem sprężarkę od Karambola pierwsza była ok ale się rozleciała może i z mojej winny ale później przewaliłem 10 szt i zawsze było coś nie tak 10 razy wyjmowane wkładane i wożone do karambola.... stanowczo chłopa nie polecam!!!
To jak to było Rapix?aw69 pisze:Rapix a co do twojego konkretnego przypadku z tego co pamietam przyczyna okazala sie calkiem inna, ze sprezarki zachowywwaly sie tak jak sie zachowywaly.
Ale zanim soft został ogarnięty, sto razy ukrzyżowano karambola...tomasz25 pisze:u mnie wina była jednak softu , turbo słucha sie bardzo ładnie na nowym sofcie,mowa o gt 2256V.