mk1 1978 by slowik
Moderator: G0 Karcio
- Gruby_malbork
- Forum Master
- Kontakt:
- slowik_GTI
- Użytkownik
- Kontakt:
- Gruby_malbork
- Forum Master
- Kontakt:
- kubavwujek
- Użytkownik
- Kontakt:
- slowik_GTI
- Użytkownik
- Kontakt:
becior, wielkie dzięki
ozi, owszem bo na szybko założone bez geometrii
Słuchajcie , może ktoś będzie jakiś pomysł. Wszystko fajnie pięknie ale poczas jazdy coś mi stuka w przednim kole, kołach? Rytmiczny stuk , który nasila się wraz z prędkością , przy 60 km/h już jest mega kicha. Sprawdzałem prawie wszystko , i kompletnie nie ma pojecia co to moze być , koła wyważone wszystko ok, półośka delikatnie tarła o podłużnice , myślalem ,że to , więc lekka korekta podłużnicy wyjazd na trasę i dalej to samo:/
Ręce opadają
ozi, owszem bo na szybko założone bez geometrii
Słuchajcie , może ktoś będzie jakiś pomysł. Wszystko fajnie pięknie ale poczas jazdy coś mi stuka w przednim kole, kołach? Rytmiczny stuk , który nasila się wraz z prędkością , przy 60 km/h już jest mega kicha. Sprawdzałem prawie wszystko , i kompletnie nie ma pojecia co to moze być , koła wyważone wszystko ok, półośka delikatnie tarła o podłużnice , myślalem ,że to , więc lekka korekta podłużnicy wyjazd na trasę i dalej to samo:/
Ręce opadają
[color=red][b]MK I -->[/b][/color][url]http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=244554[/url]
u mnie coś jakby tarło-stukało, im szybciej tym mocniej aczkolwiek jak się toczyłem wolno to nie było nic słychać i tak jak u Ciebie przy 60-70 to była tragedia. Pomimo tego, że sprawdzałem czy półoś siedzi na podłużnicy (nie wyglądała na to by się oparła) to jednak to była ona. Podniesłem autko i jest git.