MK III GTI by szczypior
Moderator: G0 Karcio
Kozak na tej feldze, ostatnie foty z sesji miażdżą
Były mk3 variant - viewtopic.php?f=88&t=216289" onclick="window.open(this.href);return false;
Były mk3 GTI - viewtopic.php?f=88&t=368287" onclick="window.open(this.href);return false;
Obecny Sharan VR6 - viewtopic.php?f=169&t=454244" onclick="window.open(this.href);return false;
Były mk3 GTI - viewtopic.php?f=88&t=368287" onclick="window.open(this.href);return false;
Obecny Sharan VR6 - viewtopic.php?f=169&t=454244" onclick="window.open(this.href);return false;
- szczypior
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
VoyteQ podziekował Troche sie zdziwiłem jak nie mogłem znalezc swojego tematu w dziale MK3. Juz wiem gdzie wylądował
vwosiu czarny mat w feldze to przejsciowy setup
mcsym wychodzi na to ze jednak warto dac tyle pieniedzy za listwy tylko z drugiej strony, strasznie chodliwy temat dla złodziei
vwosiu czarny mat w feldze to przejsciowy setup
mcsym wychodzi na to ze jednak warto dac tyle pieniedzy za listwy tylko z drugiej strony, strasznie chodliwy temat dla złodziei
[url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=1585111#1585111][size=167] Byłe G T I[/size][/url]
A ty sie naucz czytac ze zrozumieniem A nie sie czepaisz bezpodstawniedejman pisze:ok to teraz mozemy czepiac sie juz szczegołow czyli gdzia sa listwy na progi
Napisal chyba nie:
"Dopadłem opcje na duuuuuuze znizki wiec bede ori zamwiał, halogeny tez beda miały inny kolor i blendy z kierunkami beda bardziej wyraziste"
Wiec nie czepiamy sie kolegi
PS.
Samochod brudny, opony jakie biale, oj cienko cienko szczypi :green_fuck:
Ostatnio zmieniony pt lip 03, 2009 14:55 przez kkkubek, łącznie zmieniany 1 raz.
NORD-VAG.PL
- Maciek23
- Forum Master
no nawet dosc nisko. Tak jak kkkubek mowi nie przylozyles sie do fotki i jeszcze komorka (?) robione foto. Trzeba troche kolege pomeczyc co by w piorka nie obrosl hehe
Ostatnio zmieniony pt lip 03, 2009 19:09 przez Maciek23, łącznie zmieniany 1 raz.
auto całkiem całkiem, ale te felgi to lipa straszna
https://www.facebook.com/BadPhotographer?ref=hl" onclick="window.open(this.href);return false;