VW GOLF MK3 2e TURBO by vw_golf3
Moderator: G0 Karcio
- Rafalek114
- Forum Master
- Kontakt:
- vw_golf3
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Rafalek114
a dokładka już taka od chwili kupna i tak pozostanie, nie opłaca mi się nowej kupować bo i tak się połamie ,
Adrian1989
właśnie boki miały być coś w chromie lub blasze kwasowej ale nie miałem materiału, w zimę podczas rozbiórki może coś zmienimy, fakt że już nie szpeci tak jak poprzednio, góra szachownicy pozostanie, jedynie boki może zmienię
Sawno
fajnie że coś udało się zrobić
Na event zastanawiam się nad czarną lotką ,hmh zobaczymy
a dokładka już taka od chwili kupna i tak pozostanie, nie opłaca mi się nowej kupować bo i tak się połamie ,
Adrian1989
właśnie boki miały być coś w chromie lub blasze kwasowej ale nie miałem materiału, w zimę podczas rozbiórki może coś zmienimy, fakt że już nie szpeci tak jak poprzednio, góra szachownicy pozostanie, jedynie boki może zmienię
Sawno
fajnie że coś udało się zrobić
Na event zastanawiam się nad czarną lotką ,hmh zobaczymy
- Adrian1989
- Łysy z Brazzers
- Kontakt:
- morfeusz86r
- Forum Master
- vw_golf3
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
morfeusz86r
bo to moja kobieta hehe
djtomek
Powiem tak, na ten sezon zmian chyba nie będzie, możliwa jest zmiana tylko koloru lotki na czarną.
Na następny sezon plany są
- boczki w jasnej skórze ( takie jak środki foteli )
- silnik ( będą zmiany i to grube, mogę powiedzieć że zostanie tylko seryjny dół z 2e )
W sumie to takie najważniejsze jak na razie plany, ewentualnie jakieś poprawki lakiernicze .
Kusi mnie obszycie deski ale troszkę trzeba się namęczyć żeby ją z powrotem zamontować , czas pokaże
Ale prace na pewno będą
becior
hmhm może jeszcze się jakieś znajdą , muszę pogrzebać w fotkach bo trochę ich mam
bo to moja kobieta hehe
djtomek
Powiem tak, na ten sezon zmian chyba nie będzie, możliwa jest zmiana tylko koloru lotki na czarną.
Na następny sezon plany są
- boczki w jasnej skórze ( takie jak środki foteli )
- silnik ( będą zmiany i to grube, mogę powiedzieć że zostanie tylko seryjny dół z 2e )
W sumie to takie najważniejsze jak na razie plany, ewentualnie jakieś poprawki lakiernicze .
Kusi mnie obszycie deski ale troszkę trzeba się namęczyć żeby ją z powrotem zamontować , czas pokaże
Ale prace na pewno będą
becior
hmhm może jeszcze się jakieś znajdą , muszę pogrzebać w fotkach bo trochę ich mam
Ostatnio zmieniony wt lip 07, 2009 09:34 przez vw_golf3, łącznie zmieniany 1 raz.
- Rafalek114
- Forum Master
- Kontakt: