[mk3] lampki drzwiowe
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
[mk3] lampki drzwiowe
zakupiłem sobie tego typu kieszenie z lampkami /zdjecie w załaczniku/ Prosze o jakies wskazówki jak i gdzie podłaczyc kable, by to zadziałało
ku_bi, a one świecą tylko tym pomarańczem, czy może jest jakos zrobione, ze jest też białe światło na ziemię? Ze zdjęcia wynika, że raczej nie ma, ale pytam bo może czegoś nie widać. A pytam o to białe, bo kiedyś w nocy wysiadłem i ..........chlup do jakiegoś dołka z wodą, ciemno było jak u murzyna w ..pod koszulą
Połącz tak jak napisał Bondas.
BTW. Ile za to dałeś?
BTW. Ile za to dałeś?
Widzę że kolega wygrał aukcję na Allegro.Moje gratulację
Czy przypadkiem na przełączniku drzwi nie ma plusa?
Masę pociągniesz z dowolnego miejsca a z przełącznika plus w momencie podawania plusa do oświetlenia kabiny.
Tego oświetlenia jest kilka wersji, są takie dzielone na pół z białym dołem i czerwoną górą.
Mam kilka opisów ale niestety w obcych językach, podeślij mi na priv e-mail to na jutro postaram się coś podesłać.
Masę pociągniesz z dowolnego miejsca a z przełącznika plus w momencie podawania plusa do oświetlenia kabiny.
Tego oświetlenia jest kilka wersji, są takie dzielone na pół z białym dołem i czerwoną górą.
Mam kilka opisów ale niestety w obcych językach, podeślij mi na priv e-mail to na jutro postaram się coś podesłać.
- JedEn
- Nowicjusz
- Kontakt:
To zdjecie jest zapożyczone z allegro. moje lampki sa białoczerwone, moge zrobic fote jak chesz. ja kupiłem to razem z tapicerka, kosztowaało mnie to 100zł. teraz pchne tapicerke i koszty beda niewielkiebodzio_j pisze:ku_bi, a one świecą tylko tym pomarańczem, czy może jest jakos zrobione, ze jest też białe światło na ziemię? Ze zdjęcia wynika, że raczej nie ma, ale pytam bo może czegoś nie widać. A pytam o to białe, bo kiedyś w nocy wysiadłem i ..........chlup do jakiegoś dołka z wodą, ciemno było jak u murzyna w ..pod koszulą
BTW. Ile za to dałeś?
[ Dodano: 26-01-06, 14:37 ]
na allegro kupiłemtomyart pisze:Gdzie takie kieszenie zdobyłeś?
rydzu pisze:Widzę że kolega wygrał aukcję na Allegro.Moje gratulację
dzieki rydzu czekam na te schematy priv poszedł
- JedEn
- Nowicjusz
- Kontakt:
ku_bi, wrzuc zdjecia tych swoich lampek, bede wdzieczny <piwo>
rydzu, ja tez bym poprosil o opisy podlaczenia ([email protected]), dzieki
pzdr
rydzu, ja tez bym poprosil o opisy podlaczenia ([email protected]), dzieki
pzdr
- Kuntekinte
- Użytkownik
- Kontakt: