[mk2] 1.6 diesel skrzynia biegów
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
[mk2] 1.6 diesel skrzynia biegów
mam małe pytanko, padła mi skrzynia w mojej rakiecie i musze kupic nową jednak wiecej jest od benzyny jak od diesla i chcialem zapytac czy wiecie jakie są konsekwencje zamontowania skrzyni od benzyny do diesla. Jezeli ktos ma zamontowana to prosze o odpowiedz jakie oznaczenie lub od jakiej pojemnosci pasuje.
- VWąski
- Mały gagatek
- Kontakt:
...nie wypada by się tak odności... jeszcze na dodatek babce :>Daisy pisze:Tak, tak!! Opcyy ma rację. Ty nie wiesz, co gadasz glupku!! Desel w skrzyni od benzyniaka bedzie wolniejszy na max a szybszy 0-100 ty cioto!!!!!!!!!!!!!!!!!
najlepiej do diesla, skrzynie od diesla
..::NIECH MOC GOFERÓW BĘDZIE Z WAMI::..
Daisy pisze:Tak, tak!! Opcyy ma rację. Ty nie wiesz, co gadasz glupku!! Desel w skrzyni od benzyniaka bedzie wolniejszy na max a szybszy 0-100 ty cioto!!!!!!!!!!!!!!!!! :green_fuck:
niewiem czy mam ci do***ac czy wybrechtac
no pewnie ze niemam racji
do DESLA skrzynia sa inne
ty durniu bez szkoly naucz sie pisac po*****eńcu najpierw a pozniej sie wypowiadaj
Re: [mk2] 1.6 diesel skrzynia biegów
Kolego sprawdz oznaczneie skryzni jaka masz ispokojnie od benzyny podepniesz na www.vwgolf.pl w poradach sa opisane skrzynie jesli oznacznie sie zgadza bedzie chulac sprzedalem neiwadno skrzynei 4T z 1,8 GX koledze nei pamietam nicku juz do 1,6 TD i zadowony jak nic, to samo mial moj kuzyn tez kupil skrzynie od benzynki i golfer jezdzil zajebiscie wcale nie byl mulowaty itp wiec dokaldnei sprawdz symbol skrzyni i szukaj takiego symbolu P.S. Jesli co to da ja za 100% skryznie wolalem 350zl i za tyle mozna powiedziec poszlaklimas6 pisze:mam małe pytanko, padła mi skrzynia w mojej rakiecie i musze kupic nową jednak wiecej jest od benzyny jak od diesla i chcialem zapytac czy wiecie jakie są konsekwencje zamontowania skrzyni od benzyny do diesla. Jezeli ktos ma zamontowana to prosze o odpowiedz jakie oznaczenie lub od jakiej pojemnosci pasuje.
- PITERSON
- Użytkownik
- Kontakt:
a za tą wypowiedz zeby nie było jasności masz odemnie ostrzeżenie. Jeśli jeszzce jakieś wąty są to zapraszam na priv.Daisy pisze:Tak, tak!! Opcyy ma rację. Ty nie wiesz, co gadasz glupku!! Desel w skrzyni od benzyniaka bedzie wolniejszy na max a szybszy 0-100 ty cioto!!!!!!!!!!!!!!!!! :green_fuck:
NAUCZ SIE KULTURY !!!!!!
[ Dodano: Czw Sty 26, 2006 22:19 ]
Okiełznany,,, jak nie pomoze to wyleciEverwhite pisze:Proponuje troche okielznac nowego uzytkownika...
[ Dodano: Czw Sty 26, 2006 22:54 ]
No i sprawdziłem IP- i wyszło że z IP DAISY są także posty urzytkownikaopcyybongo102 pisze:Ja bym IP sprawdził bo coś mi tu nie pasuje.Tu taka znawczyni,a w swoim temacie zgrywa greka
NAUCZ SIĘ KULTURY!!!!!!
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Tak źle jeszcze nie było...
http://img374.imageshack.us/img374/8466/kolesie8pp.gif[/img]
http://img374.imageshack.us/img374/8466/kolesie8pp.gif[/img]