Myslalem robic i slupek i dach ale neiwiem czy nie bede zupelnie pozbywal sie czrnych elementow. Mysle kupic jak bede w Polsce xenony z R32. Jak widzialem na allegro to trzeba dac 1500zl za lekko uzywane. Sa moze ejszcze jakies inne miejsca gdzie mozna by kupic nowe lub uzywane xenony? Tutaj w stanach takie nowe kosztuja $1800KonradzikIV pisze:KaeROeS, a nie myślałeś żeby zrobić sobie słupek na czarno ??
MKIV GTI by Kros 20thAE
Moderator: G0 Karcio
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
sa szroty ale generalnie taki ori xenon to towar ktory się sprzedaje jak będziesz jechał do polski to wziąłbyś taki zderzaczek usa dla mnie Na Twoim miejscu dach bym zostawił a słupki zrobił będzie delikatnie i ze smakiemKaeROeS pisze: Sa moze ejszcze jakies inne miejsca gdzie mozna by kupic nowe lub uzywane xenony?
No ja jutro lece do Polski, mam ci moj zderzak wziasc hehe? To takie xenony na allegro to dobre sa czy lipa? Widzialem niby orginlane z R32 za 1500zl uzywkiKonradzikIV pisze:sa szroty ale generalnie taki ori xenon to towar ktory się sprzedaje jak będziesz jechał do polski to wziąłbyś taki zderzaczek usa dla mnie Na Twoim miejscu dach bym zostawił a słupki zrobił będzie delikatnie i ze smakiemKaeROeS pisze: Sa moze ejszcze jakies inne miejsca gdzie mozna by kupic nowe lub uzywane xenony?
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Ok.... nie widziałem wcześniej tej czworki... A dzis z rana musialem szukac szeki na podlodze
Cos kurde mole pieknego...a te fele to juz przegiecie... ja sie do myslam ze tak nisko to chyba tylko do fot jest, bo chyba nawet w USA nie da sie na takim setupie normalnie jezdzic
Wielkie gratki dla Ciebie bo auto przesliczne. I mk4 to bedzie moj kolejny golf jak sprzedam swojego (na czesci) hehehe
Ja to bym jeszcze pomyslal nad Bora frontem...; )
Cos kurde mole pieknego...a te fele to juz przegiecie... ja sie do myslam ze tak nisko to chyba tylko do fot jest, bo chyba nawet w USA nie da sie na takim setupie normalnie jezdzic
Wielkie gratki dla Ciebie bo auto przesliczne. I mk4 to bedzie moj kolejny golf jak sprzedam swojego (na czesci) hehehe
Dzieki stary..co do gleby to tak jezdze caly czas..gwint jest skrecony w dol ile sie da..ogolnie tutaj nie sa drogi tragiczne ale trzeba uwazac na dziury...szczerze to nawet by mi sie nie chcialo znizac auta do robienia fotek.tirsone pisze:Ok.... nie widziałem wcześniej tej czworki... A dzis z rana musialem szukac szeki na podlodze