Oryginalna Instrukcja Obsługi Golfa MK2 PO POLSKU
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- naughtyjurand
- Nowicjusz
- Kontakt:
Uważajcie bo jak Dostanie ksiązke serwisowa to bedzie chciał też nowe autkoMichael G60 pisze:Ona jest BOSKA! Czybtam od deski do deski!
Skoro jest instrukcja obsługi, to przydałąby sie też książka serwisowa (by wiedzieć np. co ile zmieniać płyny, itp...)!
Daj człowiekowi palec, a rękę bierze...
pewno zaraz czwóreczkę nieprawdaż ?
No, mili Państwo! Jestem pod wrażeniem jakości pomysłu z tą instrukcją i podziwiam umiejętności poszukiwawcze Admina! Pewexowski temat też niezły.
Dziś po raz pierwszy dotknąłem swojego Golfika, wrócił od lakiernika... Jest to zaledwie
(sic!) 1,3i kat, CL,ale podziwiam jego dynamikę. Lakiernik już gadał,że było 2 klientów chętnych żeby go kupić...
AVE GOLF!!!
PS. sciagam instrukcje juz z 5 minut,a mam ledwo 39%, bedzie co czytac
Pozdro,Kolezanki i Koledzy
Dziś po raz pierwszy dotknąłem swojego Golfika, wrócił od lakiernika... Jest to zaledwie
(sic!) 1,3i kat, CL,ale podziwiam jego dynamikę. Lakiernik już gadał,że było 2 klientów chętnych żeby go kupić...
AVE GOLF!!!
PS. sciagam instrukcje juz z 5 minut,a mam ledwo 39%, bedzie co czytac
Pozdro,Kolezanki i Koledzy
- Michael G60
- Forum Master
- Kontakt:
E tam zaraz IV. Widziałem gdzieś tu link do "nowego" Mk II - GTi 16V - wystawiony był jako model pokazowy (po przeliczeniu cena wynosiła ok. 38.000 PLN)worms pisze:Uważajcie bo jak Dostanie ksiązke serwisowa to bedzie chciał też nowe autkoMichael G60 pisze:Ona jest BOSKA! Czybtam od deski do deski!
Skoro jest instrukcja obsługi, to przydałąby sie też książka serwisowa (by wiedzieć np. co ile zmieniać płyny, itp...)!
Daj człowiekowi palec, a rękę bierze...
pewno zaraz czwóreczkę nieprawdaż ?
!!!...5 września 2020: 15 lat mojej obecności na forum VW GOLF...!!!
- silent_rob
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
- Michael G60
- Forum Master
- Kontakt:
wielkie dzięki YGD, już ściagam
Ostatnio zmieniony sob sty 08, 2005 01:06 przez zielu, łącznie zmieniany 1 raz.