[GOLF MKIV] 1,9 TDI by KonradzikIV - powrót do serii
Moderator: G0 Karcio
- zajac
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
a ja dzis mialem sie okazje przejachac golfikiem za sterami i musze powiedziec, ze lepiej maszynka idzie niz ARL w leonie MarcinaGti (sorry marcin )ktorym tez moglem sie przewiesc pieknie sie wkreca i czuc jak kopie w plecki a hamulce spelniaja swoja role, no i do tego recaro bajka.
Konrad podstawil autko do testu gewindy no i powiem ze mts daje rade tylko plastiki nie chca wspolpracowac
a na sesyjke to poczekalibyscie na mnie co ? moze juz dam rade na kolejny spot wpasc ale w serii jeszcze ale zawsze mozna sie ustawic w jakis dzien czy weekend niespotowy
Konrad podstawil autko do testu gewindy no i powiem ze mts daje rade tylko plastiki nie chca wspolpracowac
a na sesyjke to poczekalibyscie na mnie co ? moze juz dam rade na kolejny spot wpasc ale w serii jeszcze ale zawsze mozna sie ustawic w jakis dzien czy weekend niespotowy
Moje mark 4 http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=251704&start=0
NARZĘDZIA I SPRZĘT WARSZTATOWY - SPRZEDAŻ
Pomoc prawna - ubezpieczenia
Ubezpieczenia PZU OC, AC, NNW, Pakiety - Tanio
NARZĘDZIA I SPRZĘT WARSZTATOWY - SPRZEDAŻ
Pomoc prawna - ubezpieczenia
Ubezpieczenia PZU OC, AC, NNW, Pakiety - Tanio
mój zielony mk4 też sie pisze na tę sesję
moje mk4: viewtopic.php?f=89&t=171598&hilit=ozz" onclick="window.open(this.href);return false;
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
- TrenerOpole
- Mały gagatek
- Kontakt:
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
lolo_golf pisze:I jak tam Panie kolego...dzieje sie coś czy cisza
zbieram informacje i szukam najlepszej oferty na swap na 312 mm.coś wspominałeś chyba o nowych heblach
jedyne co się teraz zmieniło to weszła pompa 11 tka + korekta softu i zmieniłem antene na taką jak w mk5, zrobiłem też jakies tam rzeczy techniczne wymiana gum na poliuretany nabiłem i odgrzybiłem klime. Przed Manią chce jeszcze to lusterko małe przełożyć z Lupka
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
KonradzikIV, lustro jest? ;]
Jaki mniej więcej jest koszt wbicia tych poliuretanów w zawieszenie? Zdaje mi się, że już pytałem, ale nie pamiętam.
Jaki mniej więcej jest koszt wbicia tych poliuretanów w zawieszenie? Zdaje mi się, że już pytałem, ale nie pamiętam.
• t h e r e ' s •• m o r e •• t o •• l i f e •• t h a n •• c a r s •• a n d •• g i r l s •• b u t •• n o t •• m u c h •
SPRZEDAM RESZTKI GRATÓW PO GOLFIE --> http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=293690" onclick="window.open(this.href);return false;
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
małe od lupo ?? nie ma :green_fuck:KonradzikIV, lustro jest? ;]
kurde ja to robiłem u znajomego mechesa i przy okazji jeszcze jakies inne rzeczy to on mnie inaczej troche liczy wiec Ci nie powiem ile dokładnie ale troche roboty przy tym jest.Jaki mniej więcej jest koszt wbicia tych poliuretanów w zawieszenie? Zdaje mi się, że już pytałem, ale nie pamiętam.
Ostatnio zmieniony śr lip 29, 2009 10:10 przez KonradzikIV, łącznie zmieniany 1 raz.
Coś słabo się starasz.KonradzikIV pisze:małe od lupo ?? nie ma :green_fuck:
Czyli...? ;]Rapix pisze:Przeważnie biorą tyle co za zmianę normalnych tulejki wah.
• t h e r e ' s •• m o r e •• t o •• l i f e •• t h a n •• c a r s •• a n d •• g i r l s •• b u t •• n o t •• m u c h •
SPRZEDAM RESZTKI GRATÓW PO GOLFIE --> http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=293690" onclick="window.open(this.href);return false;