Czy da sie po fotce sprawdzic czy to AFN?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Użytkownik
- Kontakt:
-
- Użytkownik
- Kontakt:
nie narzekam... klocki i tarcze przód mam w zajeb...tym stanie tył okładziny i bębny ok także daje rade... przed wymianą elementów typu tarcze klocki też dobrze się chamowało bezstresowo :green_fuck: :green_fuck: a czy wynalazek to nie wiem. spotkałem się ostatnio z dwoma golfami w takiej specyfikacji jak mój...
-
- Użytkownik
- Kontakt:
tak. sprawdzałem kod wyposażenia z naklejki w bagażniku i wszystko się zgadza... auto miało strzała w dupę to wiem ale lekkiego. auto od Niemca z podwórka. także jestem pewien.
Ostatnio zmieniony śr lip 22, 2009 18:03 przez damiano_mo, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Użytkownik
- Kontakt:
-
- Użytkownik
- Kontakt:
może i tak. ja właśnie przeglądałem allegro i mobile.de i są tam gt tdi z bębnami z tyłu. a auto sprowadził mi znajomy także wiem co i jak. ale jak są także inne takie golfy jak mój czyli bębny z tyłu to mam to w a hamuje dobrze bez problemów...
[ Dodano: 22 Lip 2009 19:07 ]
a oto moje kody wyposażenia:
1KM: drum brakes, ty�
1LY: tarcze hamulcowe, front
zaznaczyłem kody hamulców i widać że był tył z bębnami
[ Dodano: 22 Lip 2009 19:07 ]
a oto moje kody wyposażenia:
1KM: drum brakes, ty�
1LY: tarcze hamulcowe, front
zaznaczyłem kody hamulców i widać że był tył z bębnami
Ostatnio zmieniony śr lip 22, 2009 19:09 przez damiano_mo, łącznie zmieniany 5 razy.
- bradley
- Forum Master
No to dziwne ale i prawdziwe ;P
Ja mam 90tke, bebny z tylu jakos te 125KM da sie shamowac ale mimo wszytko nawet jakbym mial supertarcze z tylu to i tak bedzie kupa bo hamulec nie ma takiej sily jak w nowych samochodach. Serwo jest do dupy, pedal hamulca to miekka pyta w porownaniu z zyletami. Kto jezdzil czyms nowszym wie o co chodzi
Ja mam 90tke, bebny z tylu jakos te 125KM da sie shamowac ale mimo wszytko nawet jakbym mial supertarcze z tylu to i tak bedzie kupa bo hamulec nie ma takiej sily jak w nowych samochodach. Serwo jest do dupy, pedal hamulca to miekka pyta w porownaniu z zyletami. Kto jezdzil czyms nowszym wie o co chodzi
VW Vento 1.9TDI 1Z++ :)
[i]Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0[/i]
[i]Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0[/i]
-
- Użytkownik
- Kontakt:
mi się np nie podobają śruby trzymające błotnik, wyglądają jakby ktoś je odkręcał i nie pomalował, co świadczy o mało fachowej naprawie.PiotrusVW pisze:cos mi tu sie nie podoba pod ta maska
[ Dodano: 22 Lip 2009 20:02 ]
i nie ma zaślepki na lewej wycieraczce
[ Dodano: 22 Lip 2009 20:08 ]
i chyba tej spinki co trzyma połówki osłony wlotu powietrza do kabiny
Ostatnio zmieniony śr lip 22, 2009 20:01 przez t0mal, łącznie zmieniany 1 raz.
Takie drobne sprawy to nie tragedia kolego...mi się np nie podobają śruby trzymające błotnik, wyglądają jakby ktoś je odkręcał i nie pomalował, co świadczy o mało fachowej naprawie.
Sprzedam tłokorozdzielacz z falą z pompy 11mm
t0mal pisze:mi się np nie podobają śruby trzymające błotnik, wyglądają jakby ktoś je odkręcał i nie pomalował, co świadczy o mało fachowej naprawie.PiotrusVW pisze:cos mi tu sie nie podoba pod ta maska
o w mordę!!już widzę jak kupujesz auto
co do mk3 kombi z bębnami mam kolesia który ma identycznie wersja GT TDI a on ma bębny ogólnie heble tragedia