Mistrzu o które dokładnie Ci chodzi ?majnus pisze:Na ponizszym zdjeciu pod wskazowkami na tarcze swieci czerwien, czyzbys nie docisnal wskazowek do konca?
Golf IV GTi BurberryWagon powered by ShauN^
Moderator: G0 Karcio
mikew_86, chyba GTD prawda? z tego co wiem w mk VI wypuścili właśnie odpowiednik dla benzynowego GTI czyli GTD w dieslu
klikaj w link : http://www.motonews.pl/wiadomosci/news- ... f-gtd.html
klikaj w link : http://www.motonews.pl/wiadomosci/news- ... f-gtd.html
Ostatnio zmieniony pn lip 13, 2009 13:30 przez PELE, łącznie zmieniany 1 raz.
- ShauN
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
moje auto jest w wersji GTI. Z tyłu w wlepce jest tak napisane. Ty możesz mieć np wersję High line lub basic... A że mam silnik TDI no to... TDI GTI ^^mikew_86 pisze:Jest w ogóle takie pojęcie jak TDI GTI ? Czy to oznacza, że swojego ASZ'a mogę nazywać GTI ?
pelton1985, a GTD to występuje tak jak piszesz w Golfach IV, Pozdro
Kolega pisał o GTD w Golfie VI, a nie w IV.ShauN pisze:moje auto jest w wersji GTI. Z tyłu w wlepce jest tak napisane. Ty możesz mieć np wersję High line lub basic... A że mam silnik TDI no to... TDI GTI ^^mikew_86 pisze:Jest w ogóle takie pojęcie jak TDI GTI ? Czy to oznacza, że swojego ASZ'a mogę nazywać GTI ?
pelton1985, a GTD to występuje tak jak piszesz w Golfach IV, Pozdro
Gdzie jest ta wlepka ?
- ShauN
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Nie mam pojęcia ponieważ już były na aucie jak go kupiłem. Poza tym nigdzie w internecie nie mogę ich znaleźć.Fajne lampy przednie ile taka przyjemność??
A tymczasem doszły do mnie springi H&R 40/40 więc na dniach założę i można się spodziewać jakiś fotek
Ostatnio zmieniony wt lip 21, 2009 16:38 przez ShauN, łącznie zmieniany 1 raz.
- Tyber
- Mały gagatek
- Kontakt:
Witam.
Uuu la la poszedłeś po bandzie jest na czym oko zawiesic.
Super pomysl z latarka w srodku
Lampy przednie kozackkie fest. Az sie zdziwilem ze juz byly jak kupiles. Pewnie jakies limitowane skoro juz ich w necie nie ma.
Hmm z tyłu widzę Ledy masz . Też na podobne mam chrabkę
Ale te co mi pokazales w moim temacie też sa nie złe
Uuu la la poszedłeś po bandzie jest na czym oko zawiesic.
Super pomysl z latarka w srodku
Lampy przednie kozackkie fest. Az sie zdziwilem ze juz byly jak kupiles. Pewnie jakies limitowane skoro juz ich w necie nie ma.
Hmm z tyłu widzę Ledy masz . Też na podobne mam chrabkę
Ale te co mi pokazales w moim temacie też sa nie złe
Ostatnio zmieniony sob lip 25, 2009 19:09 przez Tyber, łącznie zmieniany 1 raz.