silniczek elektr szyby
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
silniczek elektr szyby
witam.mam taki maly problem ze mi nie dziala silniczek elektr do przedniej szyby lewej no i nie mozna go nigdzie dostac nawet szukajac na allegro. szukalem takze w sklepach po zmaniennikach i jest caly mechanizm za 900zl (chyba ocipieli) prosze doradzcie mi co robic i gdzie szukac na terenie slaska.pozdro
- Paweł Marek
- V.I.P.
kompletny mechanizm do jednych drzwi kosztuje w używkach maks 250 zeta i tylko takie coś szukaj po allegro i szrotach, zamiennik nie będzie kompatybilny z resztą układu komfort. I dokładnie się upewnij co jest uwalone, bo nie raz to tylko kabelki w miejscu wejścia do drzwidenacik100 pisze:900zl
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
- Paweł Marek
- V.I.P.
no powoli, jak mógł widzieć ścieżki jeśli silniczek nie wyjęty, może się zdarzyć, ale poczytaj forum, najczęściej łamią się kabelki, potem linka, najrzadziej pada moduł z silniczkiem. A śróbki mocowania szyby można odkręcić. Płaska 10-ka i wprawna ręka i nawet przy najwyższym położeniu szyby idzie odkręcić choć łatwo nie jest - trzeba wcisnąć klucz między śróbę a blachę wewnętrzną, ciężko ale da się robiłem to.denacik100 pisze:niby gosciu gadal ze sa sciezki na silniczku popalone
Ostatnio zmieniony wt sie 04, 2009 22:06 przez Paweł Marek, łącznie zmieniany 1 raz.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.