Mały wyciek z turbinki
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Mały wyciek z turbinki
Jest to mój pierwszy diesel, nie jest to VW tylko renault, ale w tym wypadku jest to prawie to samo, a tutaj na forum jest więcej ludzi którzy mają pojęcie
Jak w temacie, mam mały wyciek z turbinki, nie wiem czy się tym przejmować czy jeszcze nie. Silnik pracuje bez problemu, turbina załącza się. Wyciek jest przy przykręcaniu takiej rurki co idzie z nad miski olejowej do turbo. Załączam fotkę ale niestety nie wyszła ona za bardzo.
Foto1
Foto2
A drugie pytanie, czym podłączać się pod kompa w tym aucie?
Pisałem z człowiekiem od interfejsu renault scan, ale akurat ie daje gwarancji że z tym sterownikiem to zadziała.
Jak w temacie, mam mały wyciek z turbinki, nie wiem czy się tym przejmować czy jeszcze nie. Silnik pracuje bez problemu, turbina załącza się. Wyciek jest przy przykręcaniu takiej rurki co idzie z nad miski olejowej do turbo. Załączam fotkę ale niestety nie wyszła ona za bardzo.
Foto1
Foto2
A drugie pytanie, czym podłączać się pod kompa w tym aucie?
Pisałem z człowiekiem od interfejsu renault scan, ale akurat ie daje gwarancji że z tym sterownikiem to zadziała.
Ostatnio zmieniony śr sie 05, 2009 14:21 przez krzemyk99, łącznie zmieniany 2 razy.