Włączanie radia przy uruchomieniu silnika
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
powiem tak. ja mam blaupunkta valencia mp34 i ja mam go podłączonego tak jak kolega by chciał :PP włącza się samo po kluczyku i wyłącza się po jego wyjęciu i można je włączyć bez kluczyka w stacyjce i pogra godzinę.
nie wiem jak kolegi blaupunkt ale mój posiada taka funkcje już w sobie i dlatego można go włączyć bez kluczyka ale gra tylko godzinę ze względu na oszczędność prądu żeby nie rozładować aku np przez noc......
nie wiem jak kolegi blaupunkt ale mój posiada taka funkcje już w sobie i dlatego można go włączyć bez kluczyka ale gra tylko godzinę ze względu na oszczędność prądu żeby nie rozładować aku np przez noc......
Przepraszam bardzo wiem że to nie ten temat tego forum, ale mam taki problem przy moim golfie, gdy wyjerzdzam z Warszawy i przejade około 30 kilometrów to już trace stacje a gdy jade do Warszawy to te same stacje łapią mi już w odległości 70km do Warszawy, dlaczego tak jest? i czy da się z tym coś zrobić? jeśli by ktoś wiedział to proszę pisać, z góry dzięki, jakby ktoś chciał napisać na gg to podaje numer 11596512
No to sam sobie odpowiedziałeś Odbiór anteny jest zależny od jej miejsca na pojeździe. Najbardziej dookólny odbiór jest po środku samochodu (w przypadku sedana środek dachu, w przypadku hatchbacka przód dachu). Im masz antenę dalej do tyłu tym lepszy odbiór w przód. Im bardziej po środku tym bardziej dookólny.adriant3 pisze:Ale, gdy przy innym samochodzie miałem antene z przodu dachu to nie było żadnej różnicy w którą strone jade tak samo odbierało
łooo masz tam Tuner TUX-020 (głowica fm jak to woli) i najprawdopodobniej zaczyna Ci umierać, właśnie w taki sposób umiera ze coraz gorzej odbiera albo sam ścisza fonie, a raczej ścisza sygnał wystawiany na przedwzmacniacz. Musze Cie zmartwić ten tuner już jest nie do dostania a kosztował bardzo dużo. a szukanie używanego to wielka ruletka. one potrafią padać z dnia na dzień
Ostatnio zmieniony czw sie 06, 2009 20:21 przez Baracus86, łącznie zmieniany 1 raz.