[MK2] cult by k3fir 16v
Moderator: G0 Karcio
- olozwirski
- 2 SLOW 2 PLAY
przod nizej troche no i tyl moze tez, wycieraczka z tylu out i moze nadkola ciut poszerzyc.Krzylu pisze:fajny ten twoj golfik
na waskich mu chyba bardziej do twarzy grin
co masz w planach??
tylko malowanie hmm
nakladki nie jakos mi nie leza a brewka jest tylko czasu brak na dopasowanie jej do nowego grilaGoofi pisze:Ladniusi golf i wzruszajaca historia Very Happy
Sporo sie przygladalem Twojemu jak myslalem co by w moim zmienic, szczegolnie z powodu waskich zdesiow Smile
Ladny masz kolorek, ja bym nie zmienial, tylko dbal o niego myjac, woskujac i inne rzeczy z nim robiac Smile wiekszosc obstaje za ciemnymi a takie konkretne, soczyste kolorki sa fajne Wink nie myslales o nakladkach na blotniki Question
BTW: czemu sie pozbyles brewki Question
jako taka jest ale na wiosne cos sie pomysli.Rapix pisze:kefir ładne autko dokoncz jeszcze zabudowe bagarznika
- barteKKK03
- V.I.P.
Re: pora by i cos z podlasia zapodac :o
No stary świetne fotorelacja z pzrebeigu dokonanych prac, mam nadzieje że jeszcze dużo do końca I ze jeszcze nie jednym zaskoczysz GOlfizna naprawde daje rade
Zobacz co teraz sprzedaje: http://moto.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=140917 !!!
Suuuuuper golfik!!Widać wileki wkład pracy.Życze powodzenia w dalszych modyfikacjach
Red TDi by Jabol viewtopic.php?f=88&t=410182
wczoraj znalazlem w komisie nissana z350 niebieskiego, ale jakos w sloncu lepiej wygladal on niz teraz Znalazlem jeszcze jeden ciekawy kolorek