VW Golf MK2 Fire And Ice
VW Golf MK2 Fire And Ice
Witam, projekt jest jak sama nazwa wskazuje ukazuje najpiękniejszą jak dla mnie wersje mk2 czyli Fire And Ice Podjąłem sie tego projektu ponieważ w najbliższyb czasie zamierzam sobie sprawić takie cacko w skali 24 razy wiekszej Jest to troche wzbogacona seria, lista zmian nie jest duza lecz uwazam ze jak dla mk2 wystarczajaca by byc pieknym:
-Fele Porsche "Telephone"
-szeroki zdeś by kdz(thx )
-waski grill(usunięty znak GTI, teraz 16V)
-jedna wycieraczka
-przednie swiatla z soczewka, tylne seria Hella
-waskie listwy GTI
-srodek caly z wersji(obicia tapicerki, fotele, kanapa, boczki oraz i dywaniki, dorobione rowniez klamki, raczki do opuszczania szyb i dolna kieszen) oraz dorobione wszelkie emblematy Fire And Ice(boczne zamiast kierunkowskazow, tylny napis Golf, brak tylko kalek na tylnym slupku )
-maksymalna gleba
-wydech orginalny GTI robiony nowy od podstaw(poniewaz nie wypowiem sie na temat wydechu Fujimi )
-brak tylnej wycieraczki i zamka w listwie
-w srodku skrzynka basowa wzmacniacz Pioneer, kondensator Toxic, radio Sony, kierownica 30cm ze znaczkiem Porsche.
jesli czegos zapomnialem bedzie widac na foto
to narazie foty by pokazać go przyjdzie czas na profesionalną sesje pozdro
-Fele Porsche "Telephone"
-szeroki zdeś by kdz(thx )
-waski grill(usunięty znak GTI, teraz 16V)
-jedna wycieraczka
-przednie swiatla z soczewka, tylne seria Hella
-waskie listwy GTI
-srodek caly z wersji(obicia tapicerki, fotele, kanapa, boczki oraz i dywaniki, dorobione rowniez klamki, raczki do opuszczania szyb i dolna kieszen) oraz dorobione wszelkie emblematy Fire And Ice(boczne zamiast kierunkowskazow, tylny napis Golf, brak tylko kalek na tylnym slupku )
-maksymalna gleba
-wydech orginalny GTI robiony nowy od podstaw(poniewaz nie wypowiem sie na temat wydechu Fujimi )
-brak tylnej wycieraczki i zamka w listwie
-w srodku skrzynka basowa wzmacniacz Pioneer, kondensator Toxic, radio Sony, kierownica 30cm ze znaczkiem Porsche.
jesli czegos zapomnialem bedzie widac na foto
to narazie foty by pokazać go przyjdzie czas na profesionalną sesje pozdro
- Damiano GTi
- GOLF MK2 lover
- Kontakt:
o kurde zajebisty ten golf moj sie musi gleboko chowac
Moja GOLFINA : viewtopic.php?f=87&t=527245" onclick="window.open(this.href);return false;
SPRZEDAM ! viewtopic.php?f=119&t=554274" onclick="window.open(this.href);return false;
KUPIĘ GOLFA MK1 firmy WADER !!!
Bardzo fajny model, ładnie zrobiony.
@edit
19AdEks91, wystarczy troszke poszukac... łap llinka z modelami golfów http://www.modelcentrum.pl/go/_search/f ... words=golf
@edit
19AdEks91, wystarczy troszke poszukac... łap llinka z modelami golfów http://www.modelcentrum.pl/go/_search/f ... words=golf
Ostatnio zmieniony śr sie 05, 2009 22:50 przez Akeitsu, łącznie zmieniany 2 razy.
_/_/_/_/_/_/
Akeitsu no niestety ale od pewnego czasu nie ma ich na stronie producenta i nie są w sprzedazy :/ bo juz wiele stron obejzałem a z tej strony pisałem z babeczką i zamowiłem Rabbita ale to i tak nie ta wersja co II GTI a ten do juz dostałem model to częsci polamowane w garazu czekają i schną
[ Dodano: 06 Sie 2009 09:30 ]
a jak kolega zalatwia to moze mi by też załatwił :DD ???
[ Dodano: 06 Sie 2009 10:26 ]
a Tylne światła czym zrobiłeś ze takie realistyczne??? zdziadzisz
[ Dodano: 06 Sie 2009 09:30 ]
a jak kolega zalatwia to moze mi by też załatwił :DD ???
[ Dodano: 06 Sie 2009 10:26 ]
a Tylne światła czym zrobiłeś ze takie realistyczne??? zdziadzisz
no nie wiem czy moge zdracic ale powiem, ze to produkt Tamiyii
[ Dodano: 07 Sie 2009 15:44 ]
PS. na dniach wrzuce zdjecia srodka i nowa sesyjke w sloneczku bo wtedy widac pelnie lakieru
[ Dodano: 07 Sie 2009 15:48 ]
aha jeszcze mam pytanko bo robie drobne poprawki jeszcze i troche dokladam.. jak myslicie dac halogeny w zdes zolte(w stylu jak Akeitsu ma w mk2 swiatla) czy zywkle?? beda ze soczewka
[ Dodano: 07 Sie 2009 15:44 ]
PS. na dniach wrzuce zdjecia srodka i nowa sesyjke w sloneczku bo wtedy widac pelnie lakieru
[ Dodano: 07 Sie 2009 15:48 ]
aha jeszcze mam pytanko bo robie drobne poprawki jeszcze i troche dokladam.. jak myslicie dac halogeny w zdes zolte(w stylu jak Akeitsu ma w mk2 swiatla) czy zywkle?? beda ze soczewka
- Damiano GTi
- GOLF MK2 lover
- Kontakt:
KubaRed(VW)Bull, mam pytanie jak zrobic glebe oraz jak zrobic i czym jak szerokie zderzaki ?
Moja GOLFINA : viewtopic.php?f=87&t=527245" onclick="window.open(this.href);return false;
SPRZEDAM ! viewtopic.php?f=119&t=554274" onclick="window.open(this.href);return false;
KUPIĘ GOLFA MK1 firmy WADER !!!
deymon111, kolego poczytaj liste zmian to do zderzakow a co dogleby to nawet nie trzeba kol zmieniac tak jak juz napisal ktos ci juz w innym temacie(bodajze Twoim) moga byc nawet orgiinalne i ladnie wygladaja tylko co do tej detki to nie jestem przekonany... lepsza sprawa jest jak masz jakies oponki stare i przecinasz je w popszeg i pozniej szlifujac zmniejszasz ich profil(wysokosc) a jesli chodzi o zawieszenie to podloga zostaje na pewno na tym samym miejscu(no chyba ze chcesz juz miec hardcore to wtedy troszke mozna ja przerobic i "wcisnac" bardziej w bude) ale nie stawiaj go na orginalnych oskach.. uznaje zasade ze to model wiec po co kola maja sie krecic? moje sie nie kreca ale jest gleba bierzesz klej, kolo kleisz jakis kawalek rurki lub jakis ladny plastik wyformowany i przyklejasz i maskujesz zeby nie bylo widac no heh to wszystko chyba
[ Dodano: 08 Sie 2009 11:29 ]
no a te zderzaki szerokie to podpunkt 2 w liscie zmian. Sa wykonane przez kolege kdz wiec nie wiem czy moge zdradzic
[ Dodano: 08 Sie 2009 11:29 ]
no a te zderzaki szerokie to podpunkt 2 w liscie zmian. Sa wykonane przez kolege kdz wiec nie wiem czy moge zdradzic