na LPG chodzi na 3 gary na PB wszystkie
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
na LPG chodzi na 3 gary na PB wszystkie
po zrobieniu popychaczy wyszedl taki wlasnie problem jak chodzi na PB to ida 4 gary jak na LPG to ostatni nie idzie, przewody nowe, swiece sprawdzalem rozne na tym cylindrze i nic nie pomagalo
brak podpisu
Weź do testu podmień kabel od 4 garu (na stary), proponuję też sprawdzić/wymienić kopułkę-palec.
Ciekawi mnie to co o 4 garze napisał kolega wyżej (że dostaje najbardziej), może przy instalce mieszalnikowej (bo z tą sekwencją w "fabrycznym" KR-to kiepski żart ) gaz z 4 cylindra jest "podkradany" w kolektorze ssącym przez inne gary, ale to tylko wolne przemyślenia.
Ciekawi mnie to co o 4 garze napisał kolega wyżej (że dostaje najbardziej), może przy instalce mieszalnikowej (bo z tą sekwencją w "fabrycznym" KR-to kiepski żart ) gaz z 4 cylindra jest "podkradany" w kolektorze ssącym przez inne gary, ale to tylko wolne przemyślenia.
Zagazowany KR już sprzedany :( , teraz jeżdzi się ABFem :) Abf czyli Abfahrt
Nad ranem:
-żona :gdzie byłeś mordo?!!
-on : na Fylypynach.
Nad ranem:
-żona :gdzie byłeś mordo?!!
-on : na Fylypynach.
- CSR_GTI
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
nie przemyślenia ale samo życie raz przypaliłem - były stuki na czwartym i lekkie zniszczeni epowierzchni... a kolejny raz już nie było tyle szczęścia i tłok spłynął lekkozodiak pisze:gaz z 4 cylindra jest "podkradany" w kolektorze ssącym przez inne gary, ale to tylko wolne przemyślenia.
18K4F inside... RWD car :)