nietypowa klamka do schowka MK3
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- strachoo
- Nowicjusz
- Kontakt:
nietypowa klamka do schowka MK3
Czesc, mam pytanko! Jezdze MK3 z 97 r. z dwoma poduszkami powietrznymi. Mówie o poduszkach dlatego, ze w moim schowku popsuła sie klamka do otwierania. Dodam, ze nie jest to klasyczna klamka jak w Golfach 3, bo w miejscu w którym standarodow jest montowany schowek, jest u mnie poduszka powietrzna, a sam schowek znajduje sie pod nia! Sam schowek jest mniejszy, w zwiazku z tym zastosowana jest zupełnie inna niz klasycznie klamka do schowka. Wiem, ze ciezko to wytłumaczyc bez foto ale mam nadzieje ze zrozumieliscie o jaka klamke mi chodzi. Otoz problem w tym, ze owa klamka wyłamała mi sie i poszukuje nowej. Na wszystkich aukacjach internetowych dostepny jest tylko jeden typ klamek do schowka! Czy moze wiecie gdzie moge kupic taka klamke, oczywiscie jak najtaniej , dzieki z gory.
Wcale nie musza cię konkretnie skasować, pamiętam czasy (wcale nie tak dawno) jak na Allegro zwykła klamka kosztowała 80 pln a w ASO 35pln. Na szczęście zadzwoniłem i zapytałem o cenę.
W ASO to nie nazywa się klamka tylko popychacz ale dla ułatwienia tutaj jest numer 1H1 857 147 wystarczy powiedzieć że chodzi ci o taką klamkę a cenę powinni podać szybko
W załaczniku rysunek czesci i całego schowka
W ASO to nie nazywa się klamka tylko popychacz ale dla ułatwienia tutaj jest numer 1H1 857 147 wystarczy powiedzieć że chodzi ci o taką klamkę a cenę powinni podać szybko
W załaczniku rysunek czesci i całego schowka
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Re: nietypowa klamka do schowka MK3
Jezeli nie bedziesz nigdzie mógł znalesc to w Warszawie na ul. Strazackiej jest wielki szrot i mają tam naprawde duzo czesci .Bedziesz miał kawałek zeby podjechac ale moge ci podac nr.tel i mozesz do nich zadzwonici zapytac.673 54 04. Kto pyta nie błądz..strachoo pisze:Czesc, mam pytanko! Jezdze MK3 z 97 r. z dwoma poduszkami powietrznymi. Mówie o poduszkach dlatego, ze w moim schowku popsuła sie klamka do otwierania. Dodam, ze nie jest to klasyczna klamka jak w Golfach 3, bo w miejscu w którym standarodow jest montowany schowek, jest u mnie poduszka powietrzna, a sam schowek znajduje sie pod nia! Sam schowek jest mniejszy, w zwiazku z tym zastosowana jest zupełnie inna niz klasycznie klamka do schowka. Wiem, ze ciezko to wytłumaczyc bez foto ale mam nadzieje ze zrozumieliscie o jaka klamke mi chodzi. Otoz problem w tym, ze owa klamka wyłamała mi sie i poszukuje nowej. Na wszystkich aukacjach internetowych dostepny jest tylko jeden typ klamek do schowka! Czy moze wiecie gdzie moge kupic taka klamke, oczywiscie jak najtaniej , dzieki z gory.
POZDRAWIAM