Skrzynia biegów zamiana z 4-biegowej na 5-biegowa
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Skrzynia biegów zamiana z 4-biegowej na 5-biegowa
Witam kolegów i koleżanki.
Tak jak w temacie pisze do was bo rozsypuje mi się skrzynia biegów i zamierzam wymienić z 4 biegowej na 5 biegową i tu moje pytanie czy wszystko będzie mi pasować czy muszę przyszykować się na jakieś przeróbki?? Co jeszcze będzie mi potrzebne oprócz skrzyni i lewarka do 5?? A tak przy okazji może ktoś posiada taka skrzynię chętnie kupie z pewnych rąk w rozsądnej cenie.
Moje gg:11504318 lub mail [email protected]
Tak jak w temacie pisze do was bo rozsypuje mi się skrzynia biegów i zamierzam wymienić z 4 biegowej na 5 biegową i tu moje pytanie czy wszystko będzie mi pasować czy muszę przyszykować się na jakieś przeróbki?? Co jeszcze będzie mi potrzebne oprócz skrzyni i lewarka do 5?? A tak przy okazji może ktoś posiada taka skrzynię chętnie kupie z pewnych rąk w rozsądnej cenie.
Moje gg:11504318 lub mail [email protected]
Mając wszystko czasami możesz nie mieć nic...
MH czy NZ? Ja się kiedyś pytałem o koszta do swojego MH [też 4 biegi] i były nieopłacalne chociaż sporo jeżdżę ale to indywidualna sprawa. Ja na Twoim miejscu zainwestował bym w gaz zamiast przekładać skrzynie.
[url=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4b6c98f6f9ce096d.html][img]http://images39.fotosik.pl/170/4b6c98f6f9ce096dm.jpg[/img][/url]
Czyli koledzy szczerze odradzacie inwestycje w 5 biegowa??!! Wiecie cos ze swoja musze zrobic bo strasznie juz jeczy a na wstecznym strasznie stuka i pewnie w niedalekiej przyszlosci sie rozleci a w tym momencie bardzo duzo jezdze Poznan,Łódz Pruszcz Gdanski.Gazinka w autku jest ale chodzi mi o lepsza kulture jazdy.
To jak odradzacie 5 biegowa to jeszcze jedno pytanko remontowac swoja czy kupic uzywke od kogos????
Dzieki koledzy za porade...
To jak odradzacie 5 biegowa to jeszcze jedno pytanko remontowac swoja czy kupic uzywke od kogos????
Dzieki koledzy za porade...
Mając wszystko czasami możesz nie mieć nic...