Połamany zawias podłokietnika
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Połamany zawias podłokietnika
Witam
Nietypowa sprawa ,bo zaczął łamać mi się jeden z zawiasów klapki od podłokietnika.Wymontowałem oczywiście,ale co teraz ?
Czy ktoś ma jakiś fajny patent do klejenia do takich rzeczy ? Wiem że z plastikiem jest ciężko jeśli już mówimy o klejeniu czegokolwiek.Nowa klapka pewnie z 50 zeta,więc raczej pewnie muszę spróbować coś zrobić z tą.
Pozdrawiam i z góry dziękuję za rady
Nietypowa sprawa ,bo zaczął łamać mi się jeden z zawiasów klapki od podłokietnika.Wymontowałem oczywiście,ale co teraz ?
Czy ktoś ma jakiś fajny patent do klejenia do takich rzeczy ? Wiem że z plastikiem jest ciężko jeśli już mówimy o klejeniu czegokolwiek.Nowa klapka pewnie z 50 zeta,więc raczej pewnie muszę spróbować coś zrobić z tą.
Pozdrawiam i z góry dziękuję za rady
Ostatnio zmieniony pt maja 14, 2010 16:17 przez azureus, łącznie zmieniany 1 raz.
- majma golf
- Mały gagatek
-
- Mały gagatek
- Auto: Skoda Octavia III
- majma golf
- Mały gagatek
-
- Mały gagatek
-
- Mały gagatek
- domino19140291
- Ma gadane
Tak jak pisze Waga można to pospawać poszukaj bo są takie zakłady które specjalizują sie w tego typu rzeczach spawają różne plastiki. Ja miałem klapke bez jednego zawiasu bo się złamał. Zaniosłem do gością żeby mi nadlał po prostu zamiast zawiasu mniej więcej kształt jego a ja sobie dopracowałem diaksem i wszystko działa trzyma jak umarły książeczke