[Mk3]Wymiana reflektorów przednich H1+H1
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
- Paul Anders
- Nowicjusz
- Kontakt:
[Mk3]Wymiana reflektorów przednich H1+H1
Witam wszystkich
Posiadam swojego Golfa już 2 lata. Na początku musiałem w nim wymienić przednie lampy bo miały słabe odbłyśniki, a ponadto jeden miał zepsute mocowanie. Były to lamy na żarówkę h4. Kupiłem lampy firmy djauto. Świecą bardzo dobrze, ale parują i strasznie mnie to wkurza, poza tym śrubki mocujące tą klamrę co dociska żarówkę musiałem już wymieniać i kleić klejem do śrub . Od dłuższego czasu myślę nad zmianą, ale chciałbym się Was poradzić jaki zamiennik wybrać, a może warto troche więcej dołożyć i kupić cleary hella ala mk4?
Pozdrawiam:)
Posiadam swojego Golfa już 2 lata. Na początku musiałem w nim wymienić przednie lampy bo miały słabe odbłyśniki, a ponadto jeden miał zepsute mocowanie. Były to lamy na żarówkę h4. Kupiłem lampy firmy djauto. Świecą bardzo dobrze, ale parują i strasznie mnie to wkurza, poza tym śrubki mocujące tą klamrę co dociska żarówkę musiałem już wymieniać i kleić klejem do śrub . Od dłuższego czasu myślę nad zmianą, ale chciałbym się Was poradzić jaki zamiennik wybrać, a może warto troche więcej dołożyć i kupić cleary hella ala mk4?
Pozdrawiam:)
- Paul Anders
- Nowicjusz
- Kontakt:
Pamiętajmy jednak, że zawsze są wyjątki. Ja mam projektory TYC I spełniają w 100% moje oczekiwania. Miałem jednak też H1/H1 DJAuto i tu porażka na całej linii.sHpAaKu pisze:djauto, tyc i depo są nic nie warte
Również polecam poszukanie używanych oryginałów lub zastanowienie się nad tunningowymi lampami. Cenę salonową, którą podałeś to przemilczę. Pamiętam jak kiedyś sprawdzałem, ile kosztują Projektory Hella w IC, to o mało zawału nie dostałem...1620 zł za komplet...
- Paul Anders
- Nowicjusz
- Kontakt: