przewidywalnie takie kupiłem zimówkiBroker89 pisze: minimalny rozmiar felgi to 16''
jak powiem w sklepie z częściami że potrzebuję jarzma do 312 to zrozumieją mnie co potrzebuje? i to bedzie już wszystko poza tarczami?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
przewidywalnie takie kupiłem zimówkiBroker89 pisze: minimalny rozmiar felgi to 16''
szukać używek można śmiało kupić cały przód i tył w cenie około 1000zł najlepiej od jakiegos handlarza dla którego to tylko hamulce,bo jak ktos wie co sprzedaje bedzie kilka stówek wiecej......do zacisków kupić zestawy naprawcze /około 100zł w aso lub taniej w motosklepie/wypiaskować i pomalowac i jest pieknieMaciek19 pisze:jak był by ktoś zainteresowany to koszt jarzma w skodzie (a tu podobno najtaniej) wysosi 533zł --> wiec za 2 szt. zapłacimy 1066,00zł mi na chwile przeszła juz ta konwersja hamulcowa
same jarzma uzywane na przód jest cięzko kupić ,na tyle jarzma maja zamienniki które podobno sa ok/150zł/ .Szukaj po forach leona,a3,SR...czasami sie pojawia jakis zestaw w znosnnej cenie...Maciek19 pisze:ja mam 288mm wiec mi wystarczy same jarzma kupić... ale z tego co widze na alledrogo to można zapomnieć
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 83 gości