a patrzyłeś rano w lustro ??Marcinek pisze:KonradzikIV, ale ty brzydki jestes :green_fuck:
:green_fuck: :green_fuck: :green_fuck: :green_fuck:
Moderator: G0 Karcio
pewnie tej stłuczki dawno temu w zimie jeszcze (zdjęcia w pierwszym poście)Marcinek pisze:eee??
A którędy jedziesz, bo jestem teraz 50km od Wrocławia, przy głównej trasie w strone Warszawy. Ale ty pewnie lecisz autostradą.KonradzikIV pisze:BTW Ponior bede teraz na weekend we Wrocku to może gdzies Cię zobacze przypadkiem
nie pokazuj żonie tylko działaj z autem. pewnie ze sie możemy ustawić jak tylko będziesz miał chwile czasu to ja mam wolny dzien np w środe pisz na PW dogadamy się co do dokładnego terminu. dzięki za miłe słowafushin pisze:Długo nie oglądałem co się dzieje z twoim autkiem i po obejżeniu obecnych dokonań aż mnie zamurowało! Jest pięknie, pokazałem posty swojej żonie mówiąc: patrz to jest prawdziwy motoryzacyjny maniak, na co ona: ee tam poprostu nie ma żony P A tak całkiem serio to chętnie zobaczę gofera na żywo, najlepiej w okolicach carrefour zakopianka bo czasem jeszcze na felgach santa monica tam Cię widywałem. Oglądnę dzieło i popytam o pewne sprawy bo coraz poważniej myślę o podniesieniu mocy w moim golfiku z silnikiem takim jak w twoim sprzęcie. Mozemy się jakoś spotkać ? Może jakieś foty pykniemy
Pzdr
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 30 gości