jakie żarówki xenonowe do Mk2???
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
jakie żarówki xenonowe do Mk2???
Witam
mam pytanko (dla mnie bardzo ważne choć może się wydać banalne). Jakie żarówki xenonowe będą pasowały do mojego Golfa Mk2 GTI silnik PF z roku 1987?? Chodzi mi tu o symbol H? Czy to mają być H1, H4, H7 czy też może jeszcze jakiś inne?
Bardzo dziękuje za wszelkie porady.
Pozdrawiam
mam pytanko (dla mnie bardzo ważne choć może się wydać banalne). Jakie żarówki xenonowe będą pasowały do mojego Golfa Mk2 GTI silnik PF z roku 1987?? Chodzi mi tu o symbol H? Czy to mają być H1, H4, H7 czy też może jeszcze jakiś inne?
Bardzo dziękuje za wszelkie porady.
Pozdrawiam
Hmmm a miało być tak pięknie!
Nie wiem czy mam racje,ale chyba nie można od tak wsadzic zarówek xenonowych...Potrzebny jest chyba mechanizm regulujący wysokośc na jakiej emitowane jest światło z żarówek... Nie wiem czy mam racje, czy może ktoś z Was wie jak to z tym jest?? I czy na postojówki mozna wrzucac obojętnei jakiego koloru żarówki?? Będe wdzięczny za pomoc
:okej: [b] Pozdrawiam [/b] :okej:
W standardowych lampach masz H4 55/60W.
I zapomnij o słowie xenon przy lampie na żarówki halogenowe.
Jeśli chcesz mieć niebieską poświate to kup jakieś markowe barwione np Philips, Osram.
Nie kupuj żadnych w supermarketach (chyba że firmowe)
Ostatnio widziałem w Macro "Xenon Laser...." Super, Hiper itd. =]]
I zapomnij o słowie xenon przy lampie na żarówki halogenowe.
Jeśli chcesz mieć niebieską poświate to kup jakieś markowe barwione np Philips, Osram.
Nie kupuj żadnych w supermarketach (chyba że firmowe)
Ostatnio widziałem w Macro "Xenon Laser...." Super, Hiper itd. =]]