\JABcok20 pisze:ciegno tzn sprezynki mam od 1.9td(jest dłuzsze ciegno i podłozyłem dwie podkladki),
spróbuj te elementy przełożyć z pompy od SB
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
no człowiekuJABcok20 pisze:jeszcze jeno z tego wszystkiego zastanawiam sie czy nie załozyłem odwrotnie pierścienia bo to wyciecie na ciegno jest nie na środku i jeśli zalozyłem odrotnie to mniejsze bedzie maksymalne przysłoniecie .
czy to mozemiec wplyw na odciecie przy 4000.
może a nawet musi, bo do wyższej fali bedziezsz musiał dać mocniejsze sprężyny wyciągające tłoczek, inaczej istnieje możliwość, że na dużych obrotach pompa się rozleci.JABcok20 pisze:ale mysle nad ta fala czy ona moze zostac taka jak w 1.9td
tu chodzi o wałek nie o fale, fala to po angielsku "cam plate" jak dobrze pamiętamJABcok20 pisze:there might be some late type AAZ pumps out there with 20MM shafts, depends on who you ask
raczej na moc a nie na to jak wysoko się kręciJABcok20 pisze:i jeszcze jeno z tego wszystkiego zastanawiam sie czy nie załozyłem odwrotnie pierścienia bo to wyciecie na ciegno jest nie na środku i jeśli zalozyłem odrotnie to mniejsze bedzie maksymalne przysłoniecie .
czy to mozemiec wplyw na odciecie przy 4000.
do tamtego tłoko-rozdzielacza na pewno są dopasowane sprężynymoże a nawet musi, bo do wyższej fali bedziezsz musiał dać mocniejsze sprężyny wyciągające tłoczek, inaczej istnieje możliwość, że na dużych obrotach pompa się rozleci.
fiat croma 2.5TDJABcok20 pisze:numer fiat 0 460 404 040
VW mk2 TD MFJABcok20 pisze:0460494182
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 109 gości